25+3haftalik olduk bu aylarda kac kilo aldiniz

Int bakinca 25 haftaliga kadar 6,7 kilo ideal diyor . Ben ise suan tok karnina 64,5 geliyorum .2 kilo anca almisim . Sizce normal mi istahim guzel bulantim cok olmuyor .kesildi bile diyebilirim sizlerde durumlar nasil .

25+1 im bende 7 kilo almis gozukuyorum tok karna. Benim hic kusmam olmadi siz baya az almissiniz doguma kadar da fazla almazsiniz.gibi

2 Beğeni

InsAllh ama benim basenlerde fln baya catlak var :grin::see_no_evil:krem fln ise yaramıyor

1 Beğeni

Hamilelikdemi olusdu bendede varis gibi bacaklarda damarlar cikdi

1 Beğeni

Ayn hamilelikte olustu . Karnimda birsey yok ama yakinda o da cikar genetik mi bilemedim .

26+0 10kilo almışım

4 Beğeni

Bebegin kilosu gelisimi normalse kendin kilo almasanda olur. Alma zaten ayrica ilerdede almazsin insaallah​:heart: ben kilolu gebe kaldim doktorum gebe kaldiginda rahat 20kilo alirsin cok kolay kilo aliyosun diyodu. Haftaya dogurcam 6kilo almisim 6.kiloyuda son ayda aldim 8ay 5kiloyla gecti

2 Beğeni

İşte bu ya​:dancer:t3::dancer:t3::dancer:t3: Bendensin canım… Bende 63 ile hamile kaldım 27+4 oldum 73 ile yola devam… O ne be her üç kişiden birisi yok 35 haftalığım 5 kilo aldım… Yok doğuma 1 hafta var 8 kilo aldım yok ben 2 kilo verdim yanımda olsalar yolucam hepsini :smile: Kız derdiniz ne 42 yaşındayım ben bile takmıyorum… Gerçi doğru düzgün yemesek de bu kilolar nasıl geliyor orası bana da karanlık​:flushed: Herkes bir oldu sanki bize nisbet yapıyor :face_with_raised_eyebrow: Sen sakın kafana takma canım… Doğru olan bizim ki :pregnant_woman::smiling_face_with_three_hearts::two_women_holding_hands:

4 Beğeni

Rabbim sağlıklı sıhhatli bir doğum nasip etsin canım… Hayırlı haberlerini almak için bekliyorum :rose:

1 Beğeni

Ahh kafam… :rofl::rofl::rofl: Needem bacım sen az kilo alanları yolcan daa soruyonmu nası almıyonuz.? Gebelik öncesi midemde reflüm vardı büyüyen bebeylen beraber reflümde mide oldu. Needek yiyemiyok :rofl::rofl::rofl: siz şükredin biz gibi degilsiniz biz yediklerimizi tatmak icin yiyoz resmen. Ama bebe kilo alsin diyosaniz 25haftadan sora gece yatmadan önce 1bardak kefir icin… aminn doğurayım sağlıkla kucaklayayım duyurcam insaallah​:heart:

4 Beğeni

Kız ben bu bebeğime boşuna mucizem demiyorum… Allah seni inanırsın ben bağırsak ameliyatı geçirecektim aynı senin demen gibi reflü afedersin kabızlık miğde bulantısı çekiyordum bağırsağım da delikler var. Tahlil aldılar Anestezi doktoruna ameliyat öncesi onaylatmaya gittim hamileyim :smile: Rabbimin vardır bir hikmeti… Migdem beni öldürüyor… Bence benim bu fazladan aldığım kilolarda o yüzden ne yesem zehir oluyor çünkü… Miğde hazmetmiyor bağırsak görevini yapmıyor… Birde hala kanama var yatıyorum… Hareketsizlik de eklenince…Oooooo​:dancer:t3::dancer:t3::dancer:t3: gelsin kilolar… Hayırlı haberlerini bekliyorum canım… Rabbim hepimize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin…:rose:

2 Beğeni

Hiç kilo almayan gebeler de oluyor önemli olan bebeğinizin yeterince alabilmesi.

1 Beğeni

Bende 25+3 8 kilo almışım ama baksan o kadar yok biraz göbeğim çıkmış geçen gün doktora gittim bebek biraz iriymiş suyum da fazlaymış kilolar ordan geliyormuş

1 Beğeni

Tabi bebegin kendisi suyu eşi onlarida.hesaba katmak lazim bebeginizin kilosu boyu nasil

2 Beğeni

Boyunu söylemedi net olmuyormuş yanlış ölçüm yapabiliyor makine dedi ama 25. Haftada 980 gram olmuş suyu fazla olduğu için şekerden şüphelendiler şeker yükleme istediler

3 Beğeni

Dogrudur canim uzunlamasina durmadigi icin illa boyda yanlislik olabilir. Bende dun yaptirdim 25+1de seker testi bisey cikmadi cok sukur yaptirin seker yuklemesi tabi. 932 grmda biz olmusuz haftasiyla uyumlu kilosu dedi bizede anlamadim valla

1 Beğeni

Yaptırdım bende bugün sonuclara baktım bir sorun görünmüyordu daha doktora göstermedim kilosuna sadece iri dedi çok birşey demedi suyu için başka doktorlara da danıştı onlarda şeker yükleme yapsın dedi bilmiyorum bende

1 Beğeni

Bende hergun tartiya bakiyom​:rofl::rofl::rofl:kac kilo aldigimi merak ediyom . Yanaklarim tombul olmasini istiyom ama gotum tombul oldu​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ne güzel maşallah :smiling_face_with_three_hearts: millet para verip yaptırıyor…

1 Beğeni

Ayyyyy nasıl içime su serptin nasılllllll bende aldım ya 11 kg falan :face_holding_back_tears: dikkat etmiyorum ama aman aman da çok yemiyorum gece yemek yemek yok ama cidden nerden geliyordu bu kilolar hahajaj :joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl: şu anlık bende takmıyorum diyorum ne de olsa doğumdan sonra veririm :woman_shrugging:t2:

2 Beğeni