Kızlar 3 gündür boğazım çok acıyor gribim nefes almakta aşırı zorlanıyorum . Ihlamur Süt Sıcak duş Aldım ama geçmiyor Fikri olan varmı yada geçiren yardımcı olurmusunuz
Ben bol tavuk ve et suyu içtim ballı süt portakal suyu içtim onlarla iyi oldum ilaç kullanmak istemedim.
Çok geçmiş olsun canım öncelikle bol bol C vitamini içeren meyveler tüket bol bol dinlen bol bol su iç yarım bardak ılık su yarım limon suyu 1 çay kaşığı ucuyla da karabiber 2 tatlı kaşığı da bal koy karıştır iç bu iyi gelecek boğazlarına burun tıkanıklığı içinde visten azıcık bir şey böyle mercimek tanesi kadar burun içlerine sürebilirsin burnuna nefesini açması için tarhana çorbası içebilirsin bunun dışında boğaz ağrısı için 2 yemek kaşığı pekmeze 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyip ocakta bir taşım kaynattıktan sonra içine birazcık limon sıkıp yiyebilirsin onun dışında bir su bardağı ılık süte yarım çay kaşığı karabiber ekleyip karıştırıp içebilirsin Bu da çok iyi gelir ballı limonlu ılık su da içebilirsin ve bol bol su içti zaten bunlar seni toparlayacaktır
Leyla cansin ya vicks işe ise yaradı nefes almamı sağlıyor .Allah razı olsun çorbada içtim terliyorum şuan limonlu suyuda denicem ilaç kullanmak istemiyorum meyve tüketiyorum sudan bir ara baya midem bulandı içemez oldum. Ama kaç gündür belkide icemedigum için kötü oluyorum çok sağolun kızlar.
Dene canim terlemen iyi ama üstünü değiş üstünde kurutma teri dinlen bol bol canim
Leyla hanım gruplara girişimi yaparmısınız
@konya-anneleri grubuna katılmak için üzerine tıklayın katılım sağlayın başka hangi gruba katılmak istersiniz kusura bakmayın çok geç gördüm
Ben üyelerin açtığı fısıltı yada acemi anneler
@admin yardımcı olabilir misin
Fısıltı kanalına level2 olanlar giriyor acemi anneler diye bir grup var mi @admin
Evet level 2 olanlar acemi anneler sohbet grubuna dahil olabilir
Teşekkürler 🫶🏻