24 haftalık gebelik bebek hareketinin azalması

Merhaba 24 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğin hareketleri azaldı normalmi acaba?

Cok normal bir durum aralikli bu şekilde olabilir :angel:

Teşekkür ederim :heart:

Bende de oluyor aynısı 23 haftalık gebeyim sıkıntı yapmayin :blush:

1 Beğeni

Bazen çok hareketli oluyo bazende hiç hareket etmiyo korkutuyo​:sweat_smile:

1 Beğeni

Doktor herşey yolunda diyo ama insan korkuyo haliyle birde ilk hamileliğim :smiling_face:

1 Beğeni

Bebekler 72 saat uyuyabiliyorlarmis ben durtukleyerek uyandiriyorum bu sefer o beni uyutmuyor tuhaf dongudeyiz bende 23 haftaya gircem tekmeleri çok sert ağrıtıyor

1. Haftadayım ama benim bebek fazla hareketli değil hareket edersede çok hafif hissediyorum

Kişiden kişiye değişiyor demekki canım benim bebek baya hareketli özellikle akşamları tam uyku vaktinde! Tekmeleri aralıksız ve sert oluyor

1 Beğeni

Doğrudur cinsiyeti bellimi​:heart:

Benimkisi yaramaz bir kız bebekk

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :pray: benim bebek erkek birazda tembel galiba :sweat_smile::blue_heart:

Sen onun tembelliğine pek güvenme ahahah bı anda başlarsa durduramazsın sağlıkla kucağına al

Bende 23 ün içindeyim önceye kıyasla azaldı hareketleri takip ediyorum az da olsa hissettiğim için normaldir diye düşünüyorum

Başlasınya :sweat_smile: hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi :heart::cherry_blossom::pray:

1 Beğeni

Bencede normal aynı durumu bende yaşıyorum sabah ve akşam hareketlerini hissediyorum sadece

1 Beğeni

Bende 24. Haftadayım kilosu ne kadar biliyormusunuz peki

Bilmiyorum malesef

1 Beğeni