23mm rahim ağzı boyu 25 hafta+2gün

Merhaba 23mm rahim ağzı ölçüldü 25hafta 2 gün gebeyim doktor erken doğum riski çok yüksek dedi progestan 50mg iğne oluyorum günde 2 tane de progestam fitil alıyorum 28.haftayı görürsek ciğer geliştirici olacakmışım bu durumu yaşayan var mı ağlamaktan bir hal oldum

Merhaba :wilted_flower: Öncelikle Bu senin suçun değil. Rahim ağzı kısalığı genellikle doku zayıflığından olur o yüzden kendini bu kadar üzme lütfen ve şunu düşün Bugün bebeğim hâlâ içimde, onun için savaşmaya devam ediyorum. Öncelikle psikolojik olarak güçlü olmalısın. Şuan yatarak ve ilaçlarını alarak zaten en önemli şeyi yapıyorsun. Ayrıca 23 mm ideal değil ama acil doğum anlamına gelmez. 20-25 mm arası orta risk kabul edilir.

Merhaba umarım bebeğiniz ve siz çok iyisinizdir bende aynı durumu yaşıyorum 33 haftaya ulaştım siz ve bebişiniz nasıl acaba

Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together: Benim maalesef suyum geldi 25 haftadan beri hastanedeyim yatıyorum şuan 31 hafta olduk 34.haftada alacaklar

Yaaa :cry: İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize az kalmış 34’e ya sabır şükür diyelim bebeklerimize kavuşunca emin ol unutacağız yaşadıklarımızı içimizi ferah tutalım

Allah razı olsun Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::palms_up_together: