23haftalik bebek dünden beri hareket etmiyor

23 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini çok rahat hissediyordum dünden beri karnımın sağ üst tarafında bir ağrı var ve bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim geceden beri

Çok normal o haftalarda bebek uyku modundadir kötü şeyler düşünme tatlı ye göbek deliğini okşa bilmem yani ne kadar takip etsen kafan bozulur bildiğim kadarı ile 30 haftaliktim sonra tekmeleri saymak gerekiyor 30 dan öncesi duzensizdir

O haftalarda bende de hareketsizligi vardı kontrol zamanimdi doktor.gayet normal uyku zamanları dedi kötü düşünmemek.lazim gayet çok normal yani

Teşekkür ederim cnm çok şükür normale döndü

Kız korkma dedim sana 27 e kadar düzensiz olur onlar küçük iki tekmeye harekete yorulup.uyuyorlar sağlıkla al kucagina

anladığım kadarıyla 23 haftalık hamilesin ve son zamanlarda bebeğinin hareketlerini hissetmende bir değişiklik olmuş, ayrıca karnının sağ üst tarafında ağrı hissediyorsun. Hamilelikte bu tür değişiklikler olabilir, ancak ağrı ve hareketlerde azalmasını ciddiye alsan iyi olur. Hemen doktoruna danışmanı öneririm. O, bebeğin ve senin sağlığını en iyi şekilde değerlendirebilir. ,