23 haftalık hamileyim öğlen de pazara gittim o andan beri ayağa kalkınca sol kaşığima ağrı giriyor sancı mi bilmiyorum erken doğum olabilir mi gecmesini bekledim ama saat kaç oldu ne yapmalıyım ?
Benim de o haftalarda sol kasığımda ağrı çok oluyordu özellikle evde iş yaptigim zaman yerimden kalkamiyordum çok zorlandım doktor bakmıştı normal demişti haftasına ve büyüklüğüne göre baskı yapması vs. bişey çıkmamışti ama çok kötüyse kontrolde sor öncelik olarak ya da duramayacak kadarsan git tabiki
Dün baya yürüdüm bugünde pazara gittim sonra böyle oldu yoruldum diye mi acaba Katlanabilir ama sanki giderek artıyor gibi hissediyorum erken doğum riski var o yüzden de korkuyorum
Benim de erken doğum riskim vardı ağrım bir gün dayanılmaz hale geldi acile gittim ebe baktı ve hiçbir şey yok demişti magnezyum kullandım sonra kramp ağrıları geçti bende çok şükür ama tahmin ediyorum yorgun olmasam da devam etmişti kalkamaz olmuştum. Sana da magnezyum ya da başka bir şey verebilir inşallah ciddi bir şey yoktur ama çok kötü olursan git yinede riskin varsa aklında kalmasın
Magnezyum kullanıyorum inşallah yoktur devam ederse gidicem gibi acile
Devam ederse git tabi erken doğum riski varsa aklında kalmasın için rahat etsin