Merhaba bu haftalarım çok garip geçiyor bir gün hiç hamile değil gibi rahatım bazı günler ise ağrım hiç geçmiyor bütün gün sürüyor hatta ağrıdan çok acı gibi hareketlerim bile kısıtlanıyor. Sizin de böyle miydi?
Ben şuan 26+5 teyim yatarken 3 gecedir soluma dönünce karın ağrısı oluyor gibi normal mi bilmiyorum ama tam bir ağrı gibide değil değişik birşey olıyor. Sizin haftalardayken bende de ağrı filan oluyordu ama dinlendiğiöde geçti.
Çok normal, ben de öyleydim. Bebek büyüdükçe ağrılar belirginleşebiliyor
Normal canim Bende 23 haftalık olduk Aynen dediyin gibi oluyor Bazan hic hamile diyilimisim gibi hiss ediyorum bazen karinim çok sertesiyor ağrılarım oluyor Doktor Bana Tonusun güclü dedi O yüzden oyle oluyorsun dedi Simdi İlaç kulaniyorum
Benim dinlenmekle geçmiyor gibi ya bazı günler çok zorlanıyorum bütün gün o ağrı ile dolaşıyorum. Sizin acaba neden bir tarafa yatınca oluyor bilemedim
En zorlanılan hafta hangisi acaba onu merak ediyorum hep böyle mi gidecek bundan sonra
Aynı benim karnımda acayip sertleşiyor özellikle bu hafta karnım ciddi büyüdü artık tam hamile karnım var sabahları normalde karnım yokken şimdi artık hep şiş gibi karnım büyüdüğü zamanlar ağrım artıyor zaten hep öyle gözlemledim
Bende kısıtlayacak kadar ağrı olmazdı ama ağrılar gelir geçerdi. Çoğu zaman bebek hareket etmeyince ben hamile olduğumu unuturdum
Beni en zorlayan haftalar 30. haftadan sonraki haftalardı