Arkadaşlar 22+4 haftalık gebeyim 2 3 haftadır kasıklarımda aşırı ağrı var bu süreçte detaylı ultrasona da girdim bir sorun olsa orda çıkar mıydı acaba? Fazla hareketli olduğum günler ağrı şiddeti artıyor. Bu gün mesela biraz fazla temizlik yaptım balkon banyo yıkadım bütün evi temizledim derken hiç oturmadım. Hareket ettikçe kasıklarıma resmen bıçak saplanıyor çok kötü. bebeğimin hareketlerini hissediyorum o yönden içim rahat fakat bu kadar şiddetli ağrı yaşamak normal mi? Bu durumu yaşayan var mı? Hastaneye gitmeli miyim?
Yorulduğunuz için öyle olmuştur dinlenerek yapsanız bu kadar olmaz bende evde kendimi yorunca böyle ağrılarım oluyordu artık eskisi gibi titiz davranmayarak yapıyorum böylece agrimda olmuyor
Detaylidan öncede var mıydı yoksa sonra mi oldu agrilar
Yok vardı ağrılarım doktora da söyledim hiç takmadı yani bi şey de demedi. Detaylı da falan da bi sorun çıkmadı hiç her şey normal çıktı
Doğru diyorsunuz aslında sürekli böyle temizlik yapmıyorum bende ama kokulardan tiksinme durumu hala devam ettiği için ev mutfak kokuyormuş gibi geliyor temizlik yapmaya mecbur hissediyorum kendimi
Kaan Kocatepe yi dinlemenizi tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarla ilgili güzel videolari var.
Anladim çünkü bazen detaylı sonrası ağrı oluyor o yüzden sordum uzun süreli ve geçmeyen ağrılarda gitmek lazim
Bende de ayni şekilde ağrı gibide değil bıçak saplanır gibi acı gibi birşey bende doktoruma dedim o da önemsemedi ağrım varkende detaylıya girdim onda da birşey çıkmadı bence bu haftalar normal gibi
Teşekkürler iyi fikir arada izlediğim bir doktor bunun için de bi bakayım
İnş normaldir ilk gebelik olunca insan şüpheleniyor her Ağrıdan sızıdan işte. Enfeksiyon vs ağrısı mı acaba bilemiyorum bir türlü
Şu an bekliyorum bi artma olursa azalmazsa gitmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi evet
Benim çok az idrarımda enfeksiyon çıktı yinede bir doktorunuza görünün belki tahlil yapar birde ben kabız olmuştum o zaman daha çok sancım vardı tuvalete çıkınca rahat ettim şimdi sadece arada sağ arada sol da bıçak saplanır gibi bir his oluyor
Benimde 2-3 hafta önce kasık ağrım oldu doktoruma sordum enfeksiyon olabilir dedi ama temiz çıktı sonuçlar 3-4gün sonrada geçti şikayetim. Ama o durumdan bağımsız olarak şuan da 5 dakika bile yürüsem ,ayakta dursam ağrı oluyo bel kasık givi çok normal tüm gün temizlik ev işi yapmışsınız ben bi yemek yapıyorum o zaman bile çok yoruluyorum ya da bi markete çıkıp gelsem bile çok yoruluyorum başka bir şey yapamıyorum yani zorlamıyorum kendimi. Siz kendinizi çok yorduğunuz için olduğunu düşünüyorum herkesin bünyesi farklı tabi ki doktorda bir şey demediğine göre bir sorun yoktur detaylıda da çıkmamış bir şey zaten Ama idrar tahlili yaptırabilirsiniz belki enfeksiypn varsa böyle ağrılar daha yoğun oluyormuş
Enfeksiyon olabileceğine yoruyorum bende pazartesi olmadı idrar testi için gidicem artık bende
Doğru diyorsunuz enfeksiyon için idrar falan vermeye pazartesi tekrar hastaneye gidicem artık öyle duruyor. Devlet Hastanesi’nde hiç kan idrar falan almıyorlar işlerine gelmiyorsa ne yazık ki o yüzden zorla aldırtamıyorsun da ciddiye almıyorlar her halde işte
Evet canım benim de o haftada ciddi ağrım olmuştu hem kaslar geriliyor bebek büyüyor hemde yorulunca oluyor dinlenince geçmezse oyle git uyurken bacak arana yastık al uyu sabaha geçmiş olması gerekir
22 haftaligim gecen gun ayni durum bana oldu idrarda hafif pembelik gordugum icin acile gittim doktor kendini asla zorlama yat dinlen dedi.o gun is yapip kendimi zorlayip yoruldugum icin olmus. O yuzden doktor artik yapma bebege zarar dedi.sen de asla zorlama kendini canim bol bol yatarak dinlen bol su ic kendine dikkat et.