Kızlar hayırlı geceler bugün kontrole gittim 22+1 normalde göbek ve bacak boyu haftasıyla uyumlu ama baş çevresi 2 haftada geri de bi de plesenta rahim ağzına yakın ve kanama olmuş çevresinde ama durmuş pıhtı olmuş sabah başka bi doktora gidicem çok canım sıkkın organ taramasında bi sıkıntının olmadığını söylediler baş çevresi küçük olup haftasına ulaşan oldu mu
Benimde biraz buyukmus cano bisey olmaz insallah belki genetiktir organlarda sikinti yoksa bisey cikmaz insallah benimde oldu kanama gecti sonra is plasentada olmamasi rahimde olmus kanama demekki oda damarlardan oluyor benim 14 basladi 18. Haftaya kadar lekelenme tarzi kanamam oldu gecti fitil kullandim yinede icin rahat etsin baktir.ama bisey cikacagini sanmiyorum
Benim hiç lekelenmem olmadı plesenta çevresinde olmuş durmuş dedi doktor uyuyamıyorum düşünmekten Allahım hiç kimseyi evladı ile sınamasın inşallah sağlıkla gelir bebişlermiz
Genel olarak Tabii ki de İleride gitmesi daha sağlıklı oluyor geriden gelmesi de biraz kafa karıştırıyor ama hepsi yalan ya bazen ultrasyonlar onu tam ayarlayamıyor benim de 2-3 hafta ileride gidiyor dediler ama ben tam da zamanımda doğum yaptım yani kafaya takma boş ver
Kontrollerde bazen farklılıklar olabiliyor. Baş çevresinin küçük olup haftasına ulaşan bebekler olduğunu biliyorum, her bebek farklı gelişim gösterir. Başka bir doktordan da görüş alman güzel. Organ taramasında bir sorun olmadığını söylediklerine göre, biraz içini rahat tutmaya çalış. Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum.
Düzelebilir bir durum olduğunu düşünüyorum. Benim bebeğiminde karın çevresi 3 hafta geriden geliyordu. Son haftalarıma doğru haftasıyla uyumlu gelmeye başladı. Doktorunuz daha detaylı anlatmışdır size gerçi. Aslında ona bi sorsanız sorun edilebilecek bişey mi diye. Çünkü ben sorduğum da hani bu sıkınyı yaratırmı bişey olurmu bebeğe dediğimde doğum anına kadar düzelebilir hemde 2,3 hafta çok büyük bi gerilik değil demişdi. Ama karın çevresiyle kafa çevresinin bi farkı olurmu bilemem bence siz sakin kalmaya çalışın sağlıklı beslenin ve yakın zamanda hekiminize tekrar muayne olun içinizi en iyi o rahatlatır