22 haftadayım, bebeğim çok hareketli

Kızlar iyi akşamlar 22+4’teyiz bu kadar hareketli olması normal mi acaba benim minik kızımın az önce de Karnıma öyle bir vurdu ki tam böyle göbek deliğimin aşağısına Hani o şekilde tarif edeyim Hani normal mi bu şekilde bu hafta da bu kadar hareketli olmazsa elimi koymasam bile hareketini hissediyorum

2 Beğeni

İyi akşamlar. Bence normal. Ben 24+4 teyim vurunca haraketli olsam bile hissediyorum artık

Ay masallah nazar degmesin :heart_hands:

1 Beğeni

Hepimizin yavrusunu Rabbim nazarlardan korusun İnşAllah​:blush:biz anneler çok endişeliyiz. Bazen hiç haraket etmiyor neden bugün haraket etmedi diyorum. Bazen de 30dk falan durmadan haeakaet ediyo buna noldu böyle diyorum​:joy::woman_facepalming:

Ay vallahi ben-8 saat hareket etmiyor bazen bir gün boyunca hareket etmiyor aklım gidiyor Ağlama krizine giriyorum resmen bir de bizim biraz sıkıntılı düşük riskimiz var Erken doğum riskimiz var onun içinde çok korkuyorum bir de bu aralar sürekli karşıma ya Doğumda ölen bebekler çıkıyor ya anne karnında ölenler çıkıyor Ben şu an bile oturdum ağlıyorum karşıma yine çıktı çok etkileniyorum​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

İzleme öyle olunca canım. Üzme kendini. Bende 1 düşük yaptım. Bi ağrım oldugu an hemen korkuyorum. Stres yapma kendini sakinleştirmeye çalış. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ben iki tane yaptim buri kurtaj biri düşük cok bekledik esimde bende 2 bucuk yillik evliyiz ama bi biliyoruz cok korkuyorum kızıma bisiy olursa naparim ben esimden baska kimsem yok yanlizim bide ya dogum yaparsam nolcak falan diye düşünüyorum

1 Beğeni

Düşünme bende yalnızım yurt dışında yaşıyorum. Anneler güçlüdür herşeyin üstesinde gelirsin​:blush::palms_up_together:

Amin İNŞALLAH allah razi olsun icime ferahlık verdin :smiling_face_with_three_hearts:

Güzel bir şey annesi, yerini sevmiş :grin:

1 Beğeni

Tabiki annesi normaldir o bebegin hareket etmemesi hiç o zaman normal degildir

1 Beğeni