-
- Haftalar da bebek hareketleriniz nasıl ne sıklıkla hissediyorsunuz?
Kimler var bu haftalar da ?
Merhaba yarin tam 22 hafta olucaz ikinci gebeligim ilkinden cok farkli hem erken hissetmeye basladim hemde cok hareketli surekli hareket halinde gecede dahil doktora da sordum acaba bi sorunmu var ilk gebeligimden cok farkli cok hareketli diye oda suan yeri genis gayet normal hareketli olmasi dedi
İlk gebeliğiniz de nasıldı peki benim ilk gebeliğim
Merhaba bende 21+4 üm, hiç durmuyor çok hareketli
İlk gebeligimde 19+5 de hissetmeye basladim tam anlamiyla net kipir kipir hissetmem 24 u buldu ve az hareket ediyodu gun icinde
Benim de öyle sabahları ve akşamları hissediyorum genellikle
İlk gebelik mi?
Benimde bugün 23 hafta oldu ilk gebeliğim dinlenmeye gectigim zaman hareketleniyor genelde
Bugün 22. Haftaya girdik artık hareketleri gittikçe artıyor ve daha net hissediliyor çoğunlukla karnımın alt tarafında hareket etmeye basladı arada sağa sola gidiyor
Bizde 25 olduk mesela sürekli hareketli değil bir iki hareket sonra duruyor günde aralıklarla sabah öğle ikindi gece hissediyorum saatlere bakıyorum bide bazı arkadaşlar kıpır kıpır diyor benimki öyle değil kiloluyum onun etkisi var mı bilmiyorum
Cinsiyetleri mi farklı ondanmı aceba
Yok canim ikiside kiz valla anlamadim inan ilk gebelikde bu haftalarimda nerde tekme falan pit pit gun icinde bir iki kere hissediyodum ama bunda resmen karnimin icinde donuyo vuruyo distan belli oluyo esim kizim dokununca hissediyo anlamadim neden ikisi birbirinden farkli
Kilo etkisi vardir canim mesela uzandigin zaman daha fazla hissedersin ayakdayken otururken okadar cok hissetmezsin
Aynen canım