Selamün Aleyküm hanımlar nasılsınız. Her şeye rağmen iyi olmaya çalışıyorum hayat zorluklar ile dolu ama geçecek inşallah. Oğlum 21 haftalık olmak üzere son 3 gündür eskisi gibi hareketli değil galiba sorunlarımı hissediyor. Sizde durumlar nedir.
Hamilesin şimdi bebeğin için iyi ol takma kafana.Ben de hamileyken ufak tefek sorunlar yaşardım ama bebeğim için iyi olmaya çalışırdım .Gelip geçici şeyler için üzme kendini,ne sıkıntın varsa inşaAllah iyi olur herşey gönlünce olur O haftalarda ben de 1 gün aşırı hareketli hiss ederdim öbür gün hiç hareket etmezdi normal merak etme
- Çocuğum Allah nasip ederse tabi iki evlilik sonucu boşanmak üzere olduğum için ufak tefek şeyler değil malesef oda etkileniyor hissediyor annesini
Geçecek inşaAllah canım ALLAH yardımcın olsun.Bundan sonrası için herşey gönlünce olur
Cümlemiz için inşallah canım evlatlarımız için Rabbim dayanma gücü versin bizlere inşallah
Amin Bebeklerimiz olmasa güçsüz olurduk daha da ama onlar dayanma gücümüz bizim.ALLAH sağlıklı şekilde kucağına almayı nasib etsin
Amin canım seninde inşallah evet öyle iyiki varlar evlat kuşları onları verip nasip eden Rabbimize hamdolsun
Aslında ben doğum yapalı 5ay bir oğlum var
Maşallah Allah bağışlasın inşallah
Teşekkür ederim
Fısıltı grubumuzda daha rahat sohbet edebilirsiniz
Siz çok güçlü bir annesiniz bebeĝiniz size sahip olduğu için çok şanslı
Allah razı olsun canim onlarda olmasa yaşamak için bir sebebim olmazdi ki şükürler olsun Rabbime evlatlarim olsun baş ucumda Vallahi başka bir isteğim yok.