Kizlar merhaba cok ozur diliyerek tuvaletimi yaparken büyük peceteye silerken pembe bir kan gördüm ama bidaha silmelerde yoktu yasadiniz mı böyle bisey
Ben yaşamadım ama ara ara kontrol etmekte fayda var . İnşallah tekrarlamaz
Hep kontrol ediyorum korkudan ama acaba zorladim ondan mi anlayamadim insan panik yapiyor kafama takinca da uyuyamiyorum
Doktoruna ulaşma şansın varsa yaz sor.Yada pazartesi hiç değilse sağlık ocağına danış istersen.
Benimde 23 haftalikken oldu temizlik yapmıştım o gün doktor kendini yormuşsun dedi 1 hafta tuvallet ve yemek yeme dışında kalkma ayağı dedi ilaç vermedi sadece 1 hafta full uzandım kalkmadım sende mi kendini yordun acaba
Evet mecbur ev isleri beni bekliyor herseyi tek yapınca suan yok cok sukur bebegimin haraketlerini hissediyorum randevu alip gidicem orda zaten soyler yoruluyorum vallahi de az kaldi dunyaya gelsin de
Simdi randevu alıyorum sormak icin bizim saglik ocagi pek bilgili degil anlamiyor
Daha iyi olur, tekrarladı mı kanama
Yok dün minik gelmisti bidaha sildigimde yoktu suan yine yok
Canım o zorlanma belki de büyük tuvaletini yaptığın içindir yani ordan gelmemiştir malum kabız oluyoruz hamilelikte. Böyle büyük bebekte kanama olunca sancı bel ağrısı oluyor bence silerken önden geldiğini düşündün
Belki arkadaşın dediği gibi bir şeydir,hareketleri hissediyorsan sorun yok
Bende 19 haftalik gebeyim bugun buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra baya bi kan geldi. Afedersiniz asla ikinmiyorum hamile kaldigimdan beri ama hemoroidim var. o kanı görünce cok korktum parlak kirmizi kan rahimden geldi zannettim ama meğerse rektumdan gelmiş.
Valla yaparken istemsizce zorluyorum olabilir o an kanı gorunce nereden geldigini şaşırıyor insan benim ağrılarım normal gebelik agrilari tuvalette sanirsam oldu cunku suan yok
Benimde pembe parlakdı ama benim ki minicik bidaha yoktu
Muhtemelen sizinde makattan geldi endişe etmeyin Allah korusun rahimden olsa devam ederdi ama doktorunuza sorun mutlaka
Doktor iyi dedi makattan geldi ya belli yoksa gözükürdü
Cok şükür cok sevindim gecmis olsun tekrar