21 haftalik gebelik

Merhaba hamisler :smiling_face_with_three_hearts:

Size bisey danismak istiyorum biz bügün 21 haftalik olfuk ama brnde hamilelige dair hic bi belirti yok yani sizdede öylemi sizin 21 haftadaki belirtileriniz nelerdi :face_with_hand_over_mouth: paylasirsaniz sevinirim :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Benim kusmalarım yeni bitmiş mide yanmam başlamıştı

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Damlaayy gebeliğin hayırlı olsun canım Bende de yok 21 haftadan sonra tam olarak karnim çıktı miyde yanmalari basladi birde en başlarda kasik ağrısı oluyordu onlar normal zaten

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Damlaayy

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Belirti olmaması daha iyi, keyfini çıkar bence :smile: Karnın çıktıkça, miden yanmaya başladıkça herşey daha da zorlaşıyor. Kötüyü çağırma boşver :rofl:

1 Beğeni

Bende hic bisey yok ne migde yanmasi ne kusma ne baska bisey suanlik hic hamile degilim gibi bisey :joy::smiling_face:

2 Beğeni

Diye diye kendine nazar edeceksin vallahi, dilini ısır. Maşallah :smile:

Hosbulduk canım :innocent: Tam olarak benımde mınacık karnım cıkdı ama öbür konularda sankı hıc hamile degilmisim gibi normal yasayıp gıdıyorum :smiling_face_with_three_hearts::joy:

2 Beğeni

Hosbulduk :smiling_face_with_three_hearts: Ne bilim ya piskolojikmen hep böyle seyler arasdırıyorum daha hıc hareketını hisetmedim cinsiyetını bile ögrenemedim :rofl: oda korkuyom bütün belirtilier bi anda kaybolunca sadece 2 günde bir böyle hafif karnimda 2-3 saniyelik bi kipirti oluyo :smile:

1 Beğeni

Hafta ilerledikçe istemesen de hissedeceksin merak etme :joy:

1 Beğeni

aj keske zamanı ileri alabilsem ozman biran önce :joy:

1 Beğeni

Maşallah de :grin:

Merhaba @Damlaayy hoşgeldiniz :bouquet: bende 21. Haftada iştah artması başlamıştı. Hamileliğin balayı diye geçiyor belki de ondan çok belirti yoktu :smiling_face_with_three_hearts: