Merhaba hamisler ![]()
Size bisey danismak istiyorum biz bügün 21 haftalik olfuk ama brnde hamilelige dair hic bi belirti yok yani sizdede öylemi sizin 21 haftadaki belirtileriniz nelerdi
paylasirsaniz sevinirim ![]()
Merhaba hamisler ![]()
Size bisey danismak istiyorum biz bügün 21 haftalik olfuk ama brnde hamilelige dair hic bi belirti yok yani sizdede öylemi sizin 21 haftadaki belirtileriniz nelerdi
paylasirsaniz sevinirim ![]()
Benim kusmalarım yeni bitmiş mide yanmam başlamıştı
Aramıza hoşgeldin @Damlaayy gebeliğin hayırlı olsun canım Bende de yok 21 haftadan sonra tam olarak karnim çıktı miyde yanmalari basladi birde en başlarda kasik ağrısı oluyordu onlar normal zaten
Aramıza hoşgeldin
@Damlaayy
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Belirti olmaması daha iyi, keyfini çıkar bence
Karnın çıktıkça, miden yanmaya başladıkça herşey daha da zorlaşıyor. Kötüyü çağırma boşver ![]()
Bende hic bisey yok ne migde yanmasi ne kusma ne baska bisey suanlik hic hamile degilim gibi bisey ![]()
![]()
Diye diye kendine nazar edeceksin vallahi, dilini ısır. Maşallah ![]()
Hosbulduk canım
Tam olarak benımde mınacık karnım cıkdı ama öbür konularda sankı hıc hamile degilmisim gibi normal yasayıp gıdıyorum ![]()
![]()
Hosbulduk
Ne bilim ya piskolojikmen hep böyle seyler arasdırıyorum daha hıc hareketını hisetmedim cinsiyetını bile ögrenemedim
oda korkuyom bütün belirtilier bi anda kaybolunca sadece 2 günde bir böyle hafif karnimda 2-3 saniyelik bi kipirti oluyo ![]()
Hafta ilerledikçe istemesen de hissedeceksin merak etme ![]()
aj keske zamanı ileri alabilsem ozman biran önce ![]()
Maşallah de ![]()
Merhaba @Damlaayy hoşgeldiniz
bende 21. Haftada iştah artması başlamıştı. Hamileliğin balayı diye geçiyor belki de ondan çok belirti yoktu ![]()