Merhaba hamisler
Size bisey danismak istiyorum biz bügün 21 haftalik olfuk ama brnde hamilelige dair hic bi belirti yok yani sizdede öylemi sizin 21 haftadaki belirtileriniz nelerdi paylasirsaniz sevinirim
Merhaba hamisler
Size bisey danismak istiyorum biz bügün 21 haftalik olfuk ama brnde hamilelige dair hic bi belirti yok yani sizdede öylemi sizin 21 haftadaki belirtileriniz nelerdi paylasirsaniz sevinirim
Benim kusmalarım yeni bitmiş mide yanmam başlamıştı
Aramıza hoşgeldin @Damlaayy gebeliğin hayırlı olsun canım Bende de yok 21 haftadan sonra tam olarak karnim çıktı miyde yanmalari basladi birde en başlarda kasik ağrısı oluyordu onlar normal zaten
Aramıza hoşgeldin @Damlaayy
Gebeliğin hayırlı olsun
Belirti olmaması daha iyi, keyfini çıkar bence Karnın çıktıkça, miden yanmaya başladıkça herşey daha da zorlaşıyor. Kötüyü çağırma boşver
Bende hic bisey yok ne migde yanmasi ne kusma ne baska bisey suanlik hic hamile degilim gibi bisey
Diye diye kendine nazar edeceksin vallahi, dilini ısır. Maşallah
Hosbulduk canım Tam olarak benımde mınacık karnım cıkdı ama öbür konularda sankı hıc hamile degilmisim gibi normal yasayıp gıdıyorum
Hosbulduk Ne bilim ya piskolojikmen hep böyle seyler arasdırıyorum daha hıc hareketını hisetmedim cinsiyetını bile ögrenemedim oda korkuyom bütün belirtilier bi anda kaybolunca sadece 2 günde bir böyle hafif karnimda 2-3 saniyelik bi kipirti oluyo
Hafta ilerledikçe istemesen de hissedeceksin merak etme
aj keske zamanı ileri alabilsem ozman biran önce
Maşallah de
Merhaba @Damlaayy hoşgeldiniz bende 21. Haftada iştah artması başlamıştı. Hamileliğin balayı diye geçiyor belki de ondan çok belirti yoktu