21.haftada olup uyuyamayan var mı :(

Selamunaleykum hanımlar 21.haftadayim agri sizi hic bir sey yok fakat kendimi biliyorum deliksiz uyurdum simdi surekli uyaniyorum uyuyamiyorum bu durumu yasayan var mi neden oluyor cok merak ediyorim

2 Beğeni

Yani bende 22+3 olduk çok kilomda yok ama uykuda sağdan sola her dönüşümde uyanıyorum bende uykuda zorlanıyorum sanki TIR çeviriyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Vla bnde 23 haftaligim uykularim haram bi sag bi sol hic rahat degilim

1 Beğeni

Gayet normal canım bebeşin büyüyor vücudun alışmaya çalışıyor salgılanan hormonlar uyku düzenini etkiliyor bende o haftalar da aynı durumdaydım biraz da olsa azaldı

1 Beğeni

Bende 27.haftadayım sabaha kadar gözlerim açık sağa sola dönüyorum yok gelmiyor uykum nefes almaktada güçlük çekiyorum

1 Beğeni

Ben 25+2 uyuyamıyorum kasiklarda agrisi bunaltici sicak vs vs

1 Beğeni

20 haftaligim zaten cok uyanan uyuyamayan biriydim hala ayni hatta uyanincada bebek gibi gozlerim fal tasi gibi aciliyo bakip duruyorum hamilelik uyku falan yapmiyo nedense :slight_smile: sicaklarda bi tarafdan zaten

1 Beğeni

Sicaklardanbacim . Bende deliksiz uyurdumhavalar bunaltiyor adami don daga don solaoluyor . Uykuyu da alamayinca sersem gbi oluyorinsan

1 Beğeni

21.haftadayim bende de var o sorun sıcaklarda etken tabi bu duruma gece kuşu gibi geziyorum bir o yana bir bu yana yatıyorum son aylarda napcaz onu düşünüyorum valla çok zor

1 Beğeni

Hamileliğin son zamanlarına yaklaştıkça uykular kaçıyor. Doğumdan sonra yaşayacağımız uykusuzluklara hazırlıyor Rabbim bizi… Doğuma kadar alışıyoruz ki doğumdan sonra zorlanmayalim. Elhamdülillah :palms_up_together:bizde 26+5 olduk mide yanmasından ayak yanmasından uyuyamiyoum bende en az 4 5 kere uyanıyorum gece

1 Beğeni

Uyku problemi bu haftalarda olan hamişlerde fazla okuduğum kadarıyla. 22+3 haftalık gece uyurken zorlanıyorum fakat uyursam deliksiz uyuyorum.Ayaklarimi soguk suya sokup yatiyorum. gündüz uyumak istediğimde bu mümkün olmuyor.Hareketini 10 gün önce hissettim ve şu an ne tarafa yatarsam yatayim vuruyor.Rahatsiz olduğunu düşünüyorum nedense.2 gün sonra detaylı olacağım yoksa bu kadar hareket karşısında şaşırdım. Fazla kilo almadım kilolu hamile kaldım yerimi dar oldu anlam veremedim.

1 Beğeni

Hepinize cok tesekkur ederim yalniz olmadigimi bilmek iyi hissettirdi Rabbim hepimizin yâr ve yardimcisi olsun cok kolay doğumla nasib eylesin :slight_smile: :heart:

1 Beğeni

Aleyküm selam :raised_hands:Ben 32 haftadır uyuyamıyorum hiç dert etme. Eğer çarpıntın falan yoksa iki kaşık yoğurt yiyip yat uyursun. Benim uyuyamama sebebim sagliksal. Çünkü tiroidlerim çok çalışıyor çarpıntı huzursuzluk ve nefes darlığı oluyor ondan. Sizde bu tarz şeyler yoksa dua ederek uyumayı da deneyebilirsiniz :two_hearts:

1 Beğeni

Bende öyle gece çok kez uyanıyorum ya. Ağır geliyor karnım :face_holding_back_tears:21. Haftalığım bende

1 Beğeni

Ayni bende saga sola donerken uyaniyorum 22 haftadayiz. Bide sabahlari kendimi sirt ustu yatarken buluyorum inşallah bisey olmaz :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Ben hamileliğin başından beri uyuyamıyorum delikdiz sanırım piskolojik :person_shrugging:

1 Beğeni

sıcaklardan dolayl da ola bilir karnınız da büyüyor artık rahat edemiyorsunuz

2 Beğeni