20nde sabaha karsi elendim kizlar

38+5 normal dogum yaptim kizlar darisi normal dogumu bekleyen isteyen her kese allah nasip etsin Persembe gunu doktorda kontrolum vardi sabah erkenden esimle kalkip gittik evden cikarken cok az bisey nisanim gelir gibi oldu banyo yapip ciktik evden doktor kontrol etti nst bakti sasirdi dogum sancin var dedi alttan muayene etti 3 cm acikligin var dedi cok gezme yatisi yapalim hastaneye dedi ben hastanede kalmak istemedigim icin evimde dogumu beklemeyi tercih ettim doktorumu ikna edip evime geldik cunku dogum sancim yoktu bebekte iyiydi suyumda vardi nisanim gelmisti hastanede saatlerce kalmak istemedim eve geldim temizlik yaptim sarma borek sardim kaynvalidem sagolsun yardim etti hep bu surecte gece 11 gibi suyum gelmeye basladi agir sancilarla evin icinde yurudum hep ayakta yurudum ped koydum suyum yerlere akmasin diye yarim saate 1 20 dakikada 1 sancim vardi ve suyum yavas yavas akti 11. 12 derken takip etmeye basladim sancim 5 dakika 1 vurmaya basladi gece saat 2de esimi uyandirdim hissetim kizim geliyordu konustuk melegimle anlastik bu gun bulusucaz diye ve hastanede gittik saat 3 olmustu ebeler doktorumu aradi kontrol etti 5 cm acikligin var dedi kayit islemleri doktorumun gelmesi derken de hem zaman gecti hemde yurudum doktorumda geldi 4 bucuk gibi attan kontrol etti nst bagladi sancim daha cok artti bu arada sabah saat 5 te dogum basladi kizimla konusup anlastik tek nefeste 15 dakika sonra kavustuk Umay Melegimle. Esim sayesinde cok guzel gebelik gecirdim dogumuda cok guzel kavusmamiz oldu hayalinden daha guzel
hamislere tavsiyem bebeginizle bol bol konusun ufakken baslayin konusmaya hem dogarken hemde ilk rahminize dustugu andan itibaren konusun bebeginizle dogumu bile bebeginizle konusarak planlayin hem kolay dogum oluyor faydasini goreceksiniz 3 saat 3 te hastaneye gidip 5 15te dogum yaptim 1 gunluk bebegim annesini babasini sesinden taniyor allahin mucizeleri bitmez inanin inanirsaniz gerceklesir allah her kese kolaylik nasip etsin

6 Beğeni

Tebrik ederim. Lohusalığınız hayirli olsun​:hibiscus:Darısı diger bebek beyleyenlerin başına​:palms_up_together:

Hayırlı olsun. Yazdığınız için teşekkür ederim gerçekten pozitif nprmal doğum hikayeleri iyi geliyor.