2025 erkek senesi diyolar doğru mu?

Ay hamile olduğumu kime söylesem erkek senesi diyolar 2025de kız doğuracak var mı kızlar ben 8+3 deyim daha

22 haftalık gebeyim kızım olacak :blush:

Benim kızım olacak inşallah Allah nasip ederse çevremde kim hamileyse hep kız

21 haftalık gebeyim benimde kızım olacak :blush:

20.haftamdayim daha dun kizim olacagini ogrendim canim :hugs:

Bizde de hep bu senenin kız senesini olduğunu söylüyorlar​:smiling_face_with_three_hearts: bekliyoruz bakalım daha çok küçüğüz 6+3​:sweat_smile:ama etrafımdakiler hep kız bebeğine hamile ve aralarında ikiz bile var​:bouquet:

Benimki de kız :slight_smile: hamdolsun :hibiscus:

Benim de kızım olacak, ben de tam tersi kız senesi olduğunu duymuştum :face_with_hand_over_mouth:

Bende erkek bence esit Gidiyor :smiley:

Kızlar özele gidiyorum Dr üçüncü ay da cinsiyete hiç net değil dedi defalarca baktı pozisyonu açık olmasına rağmen göremedi. 4. Ayda erkek dedi içimde şüphe var. Erkek de daha net ve hızlı öğreniliyor diye biliyorum sizce?

Ben 11+5te öğrenmiştim erkek olduğunu

23 haftalığım ve benimde erko

Ben 22.haftada öğrendim cinsiyetinin erkek olduğunu. Bana da öncesinde o zaman kızdır görmediğine göre dediler ama öyle çıkmadı

18+2deyim kızım olacak inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse::nazar_amulet:

Benimde kizim olacak​:smiling_face_with_three_hearts:

37 haftalık hamileyimben dışında yakın çevrem de 3-4 arkadaşım da gebe şuan. Benimki erkek ama onların ki kız :face_holding_back_tears:

Benimde kızım olacak Ocak da doğum inşallah :joy:

Bence kız senesi bu sene ya​:melting_face:

Bende hamileyim ikiz erkek​:blue_heart:

Benim kız şuan 2025 doğum nasipse