Herkese merhaba
tek seferlik 5000 tl olan doğum yardım parasını alanlara sorum olacak. Halk Bankasına yatan parayı eşimiz gidip alabiliyor mu bizim tcmizle. Yoksa illa kendimizin mi gitmesi gerekiyor. Bebeyle gitmek zor olacak o yüzden eşim çekebiliyor mu merak ettim. Bilgisi olan var mıdır
Senin kaçıncı bebeğin canım kaç TL yattı nrrden başvuru yotini
İlk çocuk. E devletten başvuru yapılıyor bebek doğduktan ve kimliği çıktıktan sonra. İlk çocuk için tek seferlik 5000 yardım yapılıyor. Maddi durum önemli değil 2025te doğurmuş olmanız yeterli
Anladm cnam tsk ederiz
Rica ederim ![]()
Kendin gidip çekmen lazım bide telefonuna mesaj geldi mi ben mesaj gelince bebeğimle gidip çektim parayı gidebilirsin bebeginlede bebek arabası ile götür ben öyle yaptım
Evet mesaj geldi. Tüh ya havalar çok fena sıcak bebeği çıkarmayı hiç istemiyordum bırakacak kimse de yok. Teşekkür ederim cevapladığınız için ![]()
Elini yüzünü yıkayın bebegin ferahlasin disaridada bir damlada su verebilirsiniz çarpmasın güneş yavruyu
E devlete ne yazilinca çıkıyor ki nasıl başvuru yapiliyor
Doğum yardım başvurusu yazın. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı yazana tıklayın. Sayfa sizi yönlendirecek
Hanımlar bu üç çocuğu olan da tek seferlik alıyor bnm üçüncü
Arkdsim doğum ypti onun dört çocuğu ama aydan aya 5 bin çıkmış
Her ay alınıyor benımkı bu 3 cu her ay halk banka gıdıp alıyorsun
Benim bu 3 çocuk 28 agustusta doğum yaptım 2 Eylül de başvuru yaptım başvurum onaylanmış sizce bu ay alirmiyim
Her ayın başında yatırıyorlar siz 2 eylülde başvuru yaptınız ve onaylanmışsa ekım de ayın 1 de mesaj gelıyor ailem uygulamasını indirin ordan para yatıgını gorursunuz zaten
Siz ilk maaşınızi ne kadar aldınız 5 bin mi aldınız
4 cu çocuğu olana da mı aylık 5 bin veriliyor daha fazla alabilir mi
Bende başvuru yaptım da ne zaman sonuçlanır aceba bilginiz varmı
Evet 5 bin aldım
Sadece sen alabiliyorsun yanlız gitsen olur bebeği sürükleme peşinde eşine vermiyorlar biz denedik vermemişler ben kendim gittim çünkü senin imzanı alacaklr o yüzden senin gitmem lazim