Maalesef hayır bugün öğrenmeyi umuyorum bence 2023 erkek bebek yılıydı 2024 neymiş bakalım
Evet 2023 de hep erkek duyduklarım 3 kuzenim de erkek görümcem de erkek benim ki de erkek benden sonra bi kuzenim daha hamile kaldı 3 buçuk 4 ay var aramızda onun kız bi kaç tane daha da duydum onlar da kız hayırlısı olsun eli ayağı sağ salim olsun sağlıklı olsunlar da
Ben de öyle 5 hamilelik vardı etrafımda 4ü erkek oldu. Kesinlikle sağlıklı olsunlar da cinsiyet anne için farketmiyor
2 oğlum var bunu kiz bekliyorduk ama malesef oda erkek yapacak bir şey yok sağlık olsun yeter 3 kizim olucak olsun
Aynen öyle size düşkün olucaklar iyi tarafı
2022 de kim hamile kaldıysa erkek oldu.bazılar 2022nin sonlarında hamile kaldı ve doğumu 2023e denk geldi. O yuzden 2023 de dogumlarını yaptılar erkek oldu.
2023 de hamile kalanlarınki kız hemde erkek oluyor. Yani ikisininde senesi galiba.2023 de hamile kalınca hem erkek hem kız ola biliyor %50 %50 gibi. Ben hamile kaldigim donem cok duydum erkek erkek.2022 de . 2023 de dogurdum. 2022 de nadir kıza hamile kalanlar vardi. 2023de dogurdular…
Simdi ama ayni duyuyoruz bu sene hem erkek həmdə kız diyen cok oldu.