2023-2024 Normal doğum yapan anneler hastane çantasında neleri kullandınız

Evet canım anneler normal doğum yapan anneler hastanede en çok iyiki koymuşum ve kesinlikle konulmalı dediğiniz neler var ben bir gün için dünya kadar şey koymak istemiyorum sizden fikir bekliyorum… Örn: kaç pijama takımı kullandınız Kaç orkid vs gibi şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

5 Beğeni

Evet bizede örnek olur bi kac ay sonra bende hazirlamaya baslicam simdiden ogreniriz​:four_leaf_clover:

1 Beğeni

Benimde meraklarim çok mesela göğüs pedi hasta bezi yatak bezi faln istiyorlarmış doğru mu alalım mı birde çok duyuyorum hani sütünü sakın sağma biberona faln koyup alma yani alayım mı almiyim mi çok merak ediyorum yardımcı olur musunz

1 Beğeni

Aynen öyle gereksiz şeyleri doldurmak istemiyorum gerekli şeylere yer vermek istiyorum

1 Beğeni

Ben sezaryen oldum ama bence normal ya da sezaryen fark etmez her ikisinde de ihtiyaç oluyor.Aslında ben özelde ameliat olduğum için bebeğe hiç birşey götürmedim kendileri veriyordu bebek bezi , kıyafetlerini,mamayı bebek biberonu fln.Tabi orda nasıl bilemem.Ama kendim için pijama da götürnüştüm hastanede verdiklerini 1gün giydim sonrA banyo yaptım kendi götürdüklerimi giydim.Saçlarım için şampuan gptürmüştüm.Sabun da götürdüm kendimle ben her gün banyo yapan biriyim diye bazı bölgeler için sabun lazım oluyor.Fön de gptürmüştüm kendimle.Bidə oğlumla benim hastane çıkışı kıyafetleri de annemler getirmişdi çıkacağım gün.Kendime ped falan götürmedim ordan verdiler ilk gün bebek bezi kullandık sonra pede geçtik kanamalar hafiflediğinde pede geçiyorsun

2 Beğeni

Herşey yolunda giderse bir gece kalınıyor ben akşam 8de doğum yaptım ertesi gün öğlen çıktım(özelde) kendime iki takım pijama takımı koymuştum, depend diye külot bez almıştım o faydalı bence bu kez ilk alacaklarımdan biri. Biberona emziğe ilk gün ihtiyacım olmadı ama 3.gün elektrikli süt sağma makinası almak zorunda kaldım

1 Beğeni

İyi ki battaniye götürmüşüm dedim (aylardan temmuz):face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni