20 lik dis cekimi yardim kizlar

Emizirken dis cekimiyaotiran var mi 22 günlük bebeğim var emzirme yapiyorum cok agriyor yardim edin kızlar

1 Beğeni

Geçmiş olsun yani bebeğniz çok küçük 24 saat emzirme yasağı koyuyorlar normalde sağıp o sütü döküyorsunuz ama operasyon geçirecek olursanız daha çok acı çekeceksiniz ben hamilelikte bir tane yrmilik diş çıkarttım emzirirken de iki tane acısı zor ama emin olun onu çektirdikten sonrası daha acılı

Ben diş hekimi asistanyım genelde hastalar başvuruyor bu şekilde. Cerrahi çekim mi olacak normal çekim mi bilmiyorum ama. Cerrahi çekim sonrası antibiyotik kullanımı da şart oluyor. Kullandıktan sonra ilk sütünü sağıp sonra emzirme yapabiliyorsun. Normal çekim olursa eğer antibiyotik gerek olmuyor çoğu zaman sadece anesteziden dolayı ilk sütünü sağıp atıyosun sonra normal devam ediyosun. Şuan da ağrı varsa çektirmeden geçmez maalesef

Cerrahi islem dedi doktor , ilacagri kesici vrrdi gargara cersi fayda yok digru duzgun randevu de yok

Cok teşekkür ederim valla frna birsey bu resmrn kulağıma vuruyor agrisi

Maalesef yirmilikler kulağa boğaza bile vuruyor ağrısı :frowning: inşallah bir şekilde geçer. Randevu bulursan ihmal etme çektir. Bu şekilde de çok zor olur çünkü sana

Dişlerde gri leke oluşumu neden oluyor ben çok özenle düşlerime bakarım sarilik bile yoktur ama gri leke geldi diş etinin alti.hemen

Bazen ne kadar iyi bakarsak bakalım tükürük bezlerinden veya genetik faktörlerden dolayı diş taşları oluşur. Herkeste rengi aynı olmuyor bazenn siyah bazen sarı bazen gri gibi. Diş taşı olabilir bahsettiğiniz şey. İlerlemeden veya artmadan diş hekimine muayene olsanız iyi olur bence

İstanbul da randevu bulmak cok zor devsmli ariyorum 182 yi

Mhrs de genel dis var cene cerrahisi yok neden acaba

Genel diş bölümünden randevu alınca mı cerrahiye yönlendirme yapılıyor acaba . Hastaneyi arayıp sorsanız daha doğru bilgi olur sanki

Korkmayın dört adet uyuşturucu vurdu amcam , direk çekti. Ben çok korkuyorum diş çekiminden beş dakika bile sürmedi. Rabbim yardımcınız olsun

Cerrahinin çekmesi gerekiyor, özel klinik 8 bin olmuş. Hastanede film çekildi, amcam çekti ama , Kastamonu beş bin , diğer iller üstü . Çok üzüldüm ben çok korkarım dişten