Kızlar çok kötü dişim ağrıyor kulağıma vuruyor ağrısı nasıl geçer
Karanfil çok iyi geliyor bir de evinizde varsa çay ağacı yağı çay ağacı yağında antiseptik özellik var çünküm anlık çözümler bunlar tabi siyah zeytini dişinize sardığınızda da iyi geldiğini duymuştım ama bilemiyorum benim her zaman çay ağacıyla geçmişti allah şifa versin diş ağrısı zor ihmal etmeyin dr konuşup dişçiye gidin hele bide 20likse inatçı oluyorlar
Hamilelikte diş çekilmiyor galiba çay ağacı yağı var ama kaynanamda kalıyorum bugün şansa
Ay keşke olsaydı yanınızda benimde 1 haftadır ara ara zonkluyor resmen ben kulak çöpüyle diş etlerime ve oraya bastırıyorum bekletiyorum hafif çalkalıyorum direkt kesiyor ağrıyı
Ay keske çok zor ya mide yanması var hamilelik ilerledikce uyuması da zorlaşıyor ya ağlicam ![]()
Sabahları aç karnına şekerinşz vs yoksa 1 tatlı kaşığı tahin yiyij mide yanmanızın nasıl geçtiğini görüceksiniz :))
Bende cok çektik ilk 3 ay karanfil kat ağrıyan yere biraz uyusabilio
Hayır şekerim yok denicem insllh ise yarar canım ![]()
Tüm karanfil mi
Sapı oluyir ya
Canım benimde dün 20 ligim apse yapmış galiba şişmiş çeneme vuruyor dış ağrısını bekarken en dibine kadar yasadim kafamı koparasim geliyodu normal zamanda bile çekmezler ağrıyan dışı çooook geçmiş olsun
Ben buz tutmuştum aqrıyan yere uyuşturmuştu dayanılmıcak yerde deneyin Allah yardımcınız olsun çok zor ben 5 qün acısını çektim rabbim kimseye vermesin
Şuan bende o durumdayim kafamı duvarlara vurcam az kaldı
Kader arkadaşım valla bende son haftalarda yım diye müdahale edilmedi ama çektirmeyi çok istedim ölüyordum ağrısından bı hafta oldu halen ağrı var ama çok şükür hafifledi ağrıyan yeri kanatmaya çalış çok zedelemeden benimki sirkeli su tuz gargara yaptım sonra akşamı karanfil kaynattim çok az bi su bir tutam karanfil gargara yaptım icindekj karanfiller i ağrıyan yere bastırdım çok şükür nefes aldım sonra şimdi ara ara sirkeli tuzlu su ile gargara tapıyorum fircaliyorum uyumadan ve sabah iyi yanı şükür doğuma kadar idare etsinde
Çok teşekkür ederim bende deneyim ![]()
Belirli aydan sonra çekiliyo canm diş, doktorun izin belgesi veriyo onunla gidip çektire biliyosun dişteki enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş benim de yirmilikte sıkıntı var ama Allah’tan enfeksiyon riskim yok olası durumda çekilecek
AA bilmiyordm böyle bişe olduğunu doktoruma sorayım
Bende çekilmez diye biliyordum canm bir ara yokladı da dişim doktorum söylemişti 3. Ayı mı 4. Ayı mı ne geçtikten sonra çektirebilirsin diye tedavi izin belgesi veriyo sana onunla gidip çektiriyosun enfeksiyon olursa bebek için sıkıntı olur demişti
Normalde çektirmem ama bebgim için sorunsa mecbur