20 haftada Doktorunuzun size verdiği vitaminler neler

Doktorum bana balik yağı cinko demir vitamin B vitamin E zencefil yağı ve daha sayamadigim bir suru vitamin iceren bir kutu vitamin yazdı bugün tekrar gittiğimde tekrar farkli vitaminler yazdi ama almadım baska doktora da danismak istedim kullanıp kulanmamayi devlet hastanesindeki doktorlara pek güvenemiyorum siz bu konuda düşünüyorsunuz daha bir hafta sonra özelde baska doktora gideceğim bu sure içinde sizden bu konuda fikir almak istedim

2 Beğeni

Pregnacare kullanıyorum (çinko demir folik asit b12 d vitamini içeriyor) ekstra demir ilacı gyno ferro ve damla d vitamini verdi doktorum birde magnezyum hapım var

2 Beğeni

Ben de ocean balık yağını,decavit,d vitamini damla ve Ferro sanol kullanıyorum.özel ve devlet hastanesi ikisine de gittim ortak ilaçlar bunlar.

1 Beğeni
  1. Hafyata kadar folik asit kullandım 16. Haftadan sonra da vitamin hapi, damla ve demir ilacı başladı.
3 Beğeni

17 haftada folik asidi kullanmayı bıraktim doktor bana folden om diye bir vitamin verdi dün baska ilaçlarda yazdi ozelde iyi bir doktora gitmeden o ilaclari almak istemedim

1 Beğeni

3 ayıma kadar folik asit kullandım doktorum demir ilacı yazdı folik asiti içmeyi durdurdu çünki demirin içinde folik de vardı bana da bi sürü ilaç yazdl ama ben sadece balık yağı bide demir ilacı kullandım kanımı artırsın diye fazla ilaç içmekte iyi diyil eğer ciddi bir problem yoksa,onun yerine daha fazla meyve vitaminli besinker tükettim

2 Beğeni

Kesinlikle size katılıyorum okadar baş ağrısı cektim bir agri kesici bile kullanmadim bir doktorun lafiyla hareket etmek istemiyorum baska bir doktora danışmadan yazdığı ilaclari almicam şuan icin sadece vitamin kullanıyorum

2 Beğeni

Balik yagi magnezyum birde d vitamini

3 Beğeni

Özel de decavit, demir ilacı, magnezyum yazdı onu kullanıyorum. İlk zamanlar başka özel hastanede regenesis diye multivitamin vermişti karşılaştırdım decavit daha iyiydi içerik olarak

1 Beğeni

Ferro sanol ilacini bana da yazdi aç karna icmem gerekiyormus sizde ac karna mi içiyorsunuz

2 Beğeni

Ben de aç karınla içiyordum. Ya yemekten 1 saat önce ya da yemekten 2 saat sonra

2 Beğeni

Evet aç karınla içiyorum yeni tahlil yaptırdım kan değerlerim yükselmiş çok şükür​:palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Merhaba bana doktor d vitamini olarak desiferol 2000 verdi hap şeklinde ama bu hapların açıklamalarında hamilelik kategorisi c diyor. Tedirgin oluyorum kulanırken bu ilacı

1 Beğeni

Damla şeklinde vermişti bana onun ile değiştirmesini isteyebilirsiniz

2 Beğeni

Bana hiç vitamin vermedi sadece ilk 3 ay folik asit kullandım sonra demir ilacı d vitamini ve magnezyum kullandım onun dışında hiç vitamin vermedi bana

Doktor niye böyle farklı vermiş sordunuz mu

Hiç bilmiyorum bu hafta detaylı ultrason vardı doktor kullandığım ilaçları sordu söyledim sorun yok güzel dedi anlamadım

1 Beğeni

Bize verilenlerde aynı artı olarak mutlivitamin veriyorlar

1 Beğeni

Demek ki her doktorun tarzı farklı