20 hafta cinsiyeti oyrenemedim🥲

Bebeyim açmadl bacagını merakdan patlayacam ultrason kağıdıda vermediler. Ya cokda merak ediyorum nasıl oyrene bilirim sonraki randevu 5 ekim. Eylülde tarih vermedi bile​:smiling_face_with_tear:ama bebeyimin hareketleri cok yavas sorum yok ama. Oğlumda cok hareketliydi bunda yavas, acaba kızmı çok istyirum kızım olsun kız bebek anneleri ne gibi belirtileriniz oldu veya erkek bebek anneleri sizlerde nasıl belirtiler oldu hangi hurafeler rast geldi)

5 Beğeni

Maddi açıdan sıkıntınız yoksa cinsiyetini göresiye kadar özel doktora gidin :smiley:

1 Beğeni

Maalesef gidemioruz canim(

1 Beğeni

Hareketlerin cinsiyetle değil karakter vevyapıyla ilgisi var deniyor bence takılma ayrıca ekime kadar niye seni bekletiyorlar bu çok saçmaymış farklı doktor seçme şansın yok mu aynı hastanede

3 Beğeni

Tabi ki hareketlerinden yola çıkarak cinsiyet tahmini yapmak çok mantıklı değil.sorduğunuz için yazmak istedim.iki oğlumda çook hareketliydi bi anda dışarı fırlayacak mış gibi hissediyordum.Ama şuan kızım çok sakin hareketleri çok yavaş bazen tedirgin oluyorum birşey mi oldu diye.Sağlıkla huzur ve mutlulukla gelsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

A benim gibi canm gönlünden geçen olsun cinsiyet tahmini yapan sayfakar var

1 Beğeni

Aslında ay ay vardı buda yeni çıkmış hastanese problem cikmiş hastaların gelip gitmeleriyle alakal anlayamadım pek anlatmadılar yeni çıktı tüm doktorlar boyle yapıyorlar ayni hastanede. Ama isterseniz kendiniz gele bilirsiniz o zamana kadar beklemek istemeseniz ama fazladan para odeyeceksiniz diyor , işte para için yaaa. Guya bir oroblem yoksa yazilan gune kadar beklenmeli yok eyer problemin varsa gele bilirsin ama ya benim problemim varda belirti yoksa nolucak fazladan para kazanmak için devlet oyle yapmış

1 Beğeni

Hepsi ücretliler ama 50 de 50 payi var sadece insna merak gidermek istyor oyrenemdim ya

2 Beğeni

Ben ücretli tahmin yaptırdim henüz doktor erkek dememişken onlar bana %75 erkek demişti ondan sonra iki defa kontrole gittim her iki seferde erkek dediler bana yinede sağlıklı olsun hic fark etmez

1 Beğeni

Evet insan merakını gidermek istiyor yinede. Benim kartim falan yok eşim açmıyo kendininkinide kulanmama izin vermez biliyorum zaten ben kartdan falanda anlamam o yoksa ucretler cokda pahali olmuyo

1 Beğeni

Hareketlerin nasıl karakterle bağlı oldugunu biraz aciklarmisiniz acaba? İlk bebeyim cok erken hiss ettim ve her gün biraz daha hareketli oldu ve çok aktifdi diye bilirim ve doğdu şimide öyle ama bu bebeyimide erken his ettim ama cok zayif ilki gibi deyil. Esela nasıl karakterleri ola bilirki

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin kaç hhaftalık peki kızınız?

2 Beğeni

Devlet hastanesinin de gözünü para olmuş. Türkiye mi? Ben şikayet ederdim

1 Beğeni

Merhaba doktorunuz detaylı ultrason için gün vermedi mi? Bende çünkü 20 haftalık hamileyim ve detaylı ultrasona gideceğim iki haftaya onda zaten kesin öğrenmii olursunuz hemde cinsiyetini daha ekime randevu vermiş detaylı ultrasonunuz da gecikiyor. Gittiğiniz hastanenin perinatoloji bölümü var ise ya da başka hastane de bence randevu almayı deneyin

2 Beğeni

1 Eylül de inşallah teşrif edecekler kendileri nihayet yüz yüze tanışacağız Aylin hanımla.Çok heyecanlıyım Cuma gününü bekliyorum.:smiling_face_with_three_hearts: Sağlıkla sıhhatle kucagınızı alırsınız inşallah sizde​:palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Kontrolden önce kahve içip git derim. 20 25 dk önce. Başka bir devlet hastanesinden randevu al orda kızim ya da oğlum nasıl diye sor , o zaman cinsiyeti çıkar ortaya… Bu arada bende çok geç öğrendim. Ayrıntılı ultrasonda gördü doktor

1 Beğeni

@Yusifin-annesi de 1 eylülde doğum yapacak :smiling_face_with_three_hearts::partying_face: bebişleriniz sağlıkla gelsin :bouquet:

4 Beğeni

İnşallah canim

1 Beğeni

Yok canim türkiyede deyilim. Offf çatlayacam yaaaaa , hemde renkli ultrasondu neden soylemiyolarrki. Acmadı bacagini diyor ama re kli ultrasonda bu cinsiyeti bilmeme gibi bahanemi?

Malesef içemeyecem şeker yuklemeso testi olucak aç gitmem gerek((