20+5 annişler tanışalım

20+5 ten herkese merhaba nasıl geçiyor durumlar nasıl benim cinsiyet hâlâ belirli değil​:see_no_evil: 29 Ocak’ta ayrıntılı ultrason randevum var inşallah orada öğrenirim :blush:

1 Beğeni

Ben de son adet tarihine göre 20+5, ultrasona göre 21+3​:blush: Ben de hayırlısı ile yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim. Bana 15. Haftada kız dedi dr adına kadar koyduk… Yarın daha net bilgi alacağım. Bulantılarim azaldı fakat mide ağrım var. Siz nasil besleniyorsunuz?

1 Beğeni

@NurAyşe0 maşallah hayırlıca kucağınıza alırsınız inşallah :blush: benimde bulantım kalmadı beslenebiliyorum fakat mide yanması başladı :expressionless:

Ooo bebek güzel başarmış kendini saklamayı :joy::star_struck::grin:

Ben de heyecanlandım bak :blush:

1 Beğeni

@NURAN evet o kadar güzel sakladı ki tahmin bile yapılmadı bir tane oğlum var gönlüm kızdan yana ama sağlıklı olsunda önemli değil tabii :blush:

1 Beğeni

Bence kız, öyle hissettim şu an :smiling_face_with_three_hearts::blush:

1 Beğeni

@NURAN inşallah :pray:t2::revolving_hearts: 29 unda öğrenmek istiyorum artık :blush:

Bende 20+5 26da detaylı ultrasonum var erkeğe benzettim demişti 17 haftalıkken bakalım ne göreceğim haber ederim sizede​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

@Elif63 Rabbim gönlüne göre versin canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :pray:t2::revolving_hearts:

1 Beğeni

Amin cümlemiz hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alalım :slightly_smiling_face:

1 Beğeni