20-22 haftalarda olanlar hangi vitaminleri kullanıyor

Doktorunuz neler verdi şuan neler kullanıyorsunuz :pray::melting_face:

Gynoferon demir hapı Saglik ocaginda damla verildi d vitamini Decavit imde var ama onu pek kullanmiyorum dogrusu midemi bunaldiriyor​:unamused: zaten hersryi yiyorum haftaya sorucam doktora simdiye kadar kullanmadim kullanmasam sorun olurmu diye :hibiscus:

O ilklerde benimde miğdemi bulandırıyordu sonradan ekmeğe damlatıköa alıştım hiç tugaf gelmiyor

Bana da bunlar harici magnezyum ve balık yağlı hap verdi çogu vermiyor ama bilemedim

Yok damla degil decavit midemi bulandiriyor vitamin hapi olan. Belki haftaya banada verebilir magnezyum aslinda guzel birsey verilmesi kramp falan cok oluyor ilerleyen haftalarda ilk gebeligimde oyleydi ama bunda nasil olur bilmiyorum

Aynnen doktorum da ondan veriyorum dedi yutuyorum bakalım çok şükür bir sorun yaşamadık :pray:

1 Beğeni

Ben decavit d vitamini demir hapı dışında b12, kalsiyum, magnezyum ve omega 3 alıyorum. Sinir sıkışması vardi ve kramp ondan hepsini aldım depolar anca doldu​:smiley:

1 Beğeni

Devit 3 Feramat Decavit kullanıyorum canım doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi

Sinir sıkışması nasıl oluyor hamilelik kaynaklı mı :pray:

El bileğimde vardı evet hicbir sey yapmadan gebelige bagli çıktı vitaminler sayesinde kurtuldum çok şükür :blush:

Benimde ayağımın alt kısmına bi çekilme gelmeye başladı gelince asla kıpırtatamıyorum

Ozellikle magnezyum kalsiyum cok etkili oluyor tavsiye ederim

1 Beğeni