2 yil sonra sahalara geri döndüm

Kızlar merhaba mucize anneden mucize bebeğe şimdi tekrar buraya geldim​:grinning_face: 2 yılın ardından nasılsınız benim zamanımda olanlar çoğu gitti buralardan​:heart:

3 Beğeni

Merhaba, yeninde hoş geldin canım hayırlı olsun. :clap:

1 Beğeni

Bende eskilerdenim bacım da bende 2 yıl sonra geri döndüm fakat ben doğurmuşum senin olduğun zamanlar :grin:

1 Beğeni

@Ftmacvdr28

O zaman aramıza yeniden hoş geldin :partying_face::hugs: kaç haftalık hamilesin

Hoşgeldin canımm bende aynıyım gerçi hiç gidemedim seni hatırlıyorum benimde 3 üncü çocugum​:grin: senin zamanında olanlar şu an leyla var ben varım :rofl:

Ben de 2024 de hamileydim sımdı yıne hamileyım

Ooo masallah canım :grinning_face:

1 Beğeni

Bi keyif süremeden tekrar bezlere başlayacağız ben daha yeni sakin bir kahve içmeye başlamıştım :grinning_face:

Ben de tekrar geldim 2024 den :handshake:t2: sıcak kahve içebildim demişsin erkek çocuğuyla koşturmaktan bir bardak suyu bile içebilsem şükür ediyorum şimdi de ikiye hamileyim :unamused_face::joy:

Benim bebeğim daha 9 aylık cok küçük​:cry:

Kız benim biri 24 aylık biri 13 aylık şimdi 3 üncüye hamileyim hepsini bir arada büyütücem​:rofl:

Benim de kızlarım 12,8 yasında ve 9 aylık.3 kızım var 4.ye hamileyım

Ay senin diger ikisini yine büyütmüşsün laftan anlıyolar en azından ben hangisine laf anlatim :rofl:

Siz isteyerek mi hamile kaldınız yoksa benim gibi kaza mı:see_no_evil_monkey:

Kaza ama kimseye inandıramıyorum :rofl:

Baska kaza olan varsa inanmazlar​:joy:

Kiz maşallah :grinning_face:

Allah bağışlasın maşallah valla​:heart_hands::grinning_face:

İsteyerek ama suan istemiyordum oldu bisiler baktı eşim ben hic istemiyorum​:grinning_face:

Kazayla nasil kalınıyor :grinning_face: sonuçta hissediyorsun derine inemiyorum​:grinning_face: