2.ye hamileyim çocuğum 6 aylık

Tekrardan bu uygulamaya dönmek çok güzel fakat içimde bir korku var. Daha kızım yeni 6 aylık oldu. Beklediğim bir gebelik değildi. Korunmayı yeni bırakmıştık ve 1 ay içinde gebe olduğumu öğrendim. Yürüyecek emekleyecek hareketlenecek o dönemde hamilelik biraz gözümü korkutuyor. Aslında biraz değil baya bir korkuyorum. Aralarında hiç yoksa 2 3 yaş olsun isterdim. Aynı durumu yaşayan ya da yaşamış olan varsa fikirlerini paylaşabilir mi çok ihtiyacım var.

2 Beğeni

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aynı durumu yaşadım. Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım. Şimdi doğumuma 1 ay falan kaldı. Hiç korkmadım veren Allah gücünü de verir inşallah. Bugünlerin keyfini çıkar sen de :cherry_blossom:

3 Beğeni

Hayırlı olsun öncelikle evet aylık olması korkulabilecek bi durum gibi geliyor ama bunu tamamen içten söylüyorum bence iyiki olmuş araya 2 3 yaş söylerken az gelse bile çok zaman tam rahat ettiğin dönemde sen istemiyorsun böyle peş peşe olması çok iyi ben eşimle konuşurken mesela keşke peş peşe olsaymış diyorsun çünkü büyüdüğünde ikisi aynı anda büyümüş olucak ve senin için rahatlık evet bakarken zorlanıcaksın ama zaten bi tanesi de zorlucsk dönüp baktığında 2 tane büyütmüş olucaksın ve kardeş olarak asla bi arkadaşa ihtiyaçları olmadan büyümüş olıcaklar en güzeli de bu

2 Beğeni

@Gözdee

Merhaba o zaman yeniden aramıza hoş geldin :partying_face::hugs: hiç bunları düşünüp kendini şimdiden strese sokma Allah nasip ettiyse kolaylığını da verir inşaAllah :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Hayırlı olsun inşallah tebrik ederim. Evet zorlu bir yolculuk sizi bekliyor ama bu sizin hikayeniz ve sizin mucizeniz.

Ne zaman geleceğine de Rabbim karar veriyor, ruhunu üfleyen de bedenini var eden de O.

Hiç kendinizi strese sokmayın, sizinle alakası yok Rabbim “ol” dedi ve olmuş. sağlıkla güzellikle kucağınıza alırsınız inşallah.

evliliğimin ilk senesinde çocuğumuz olsun çok istedik, hamile de kaldım ama Rabbim “şimdi değil” dedi. ikizlerimi kaybettim. bir evladın, bir başka kulun geleceği zamana biz karar veremiyoruz. bu sene gelsin dedi Allah. çok şükür şimdi gün sayıyoruz.

bir başka tanıdığım da şuan hamile ve 54 yaşında, 3 senedir menapozda. 4 tane torunu var.

hamilelik başından sonuna mucize iken zamanlamaya hiç takılmayın lütfen.

elbette kolay olmayacak, faakt ne kadar güçlü bir kadınsınız ki bu zorluğu atlatacağınızı bildiği için Rabbim bunu size nasip etmiş. tebrik ederim.Sağlıcakla güzellikle ve kolaylıkla kucağınıza almanızı dilerim

2 Beğeni

Kızım bir buçuk ve hala bebek insN çok zorlanıyor bebeğim 5 günlük ikisine yetinmeye çalışıyorum ama küçüğle ilgilenmem gerek kızım kendini saçını cekiyo niye biraz ihmal etim diye yani bende korunmama rağmen oldu nasip varmış ki Allah verdi ne yapalım bir şekilde metanetli olmak gerekiyor çok yıpranıyor insan bazen kendime motivasyon konuşması yapiyorum ki farzet ikiz doğmuş o şekil de rahat ediyom bazen kendimi ne yapalım emin olun ki bir tek böyle değiliz bir çok anne korunmasina rağmen hamile kalmış ikiye hatta 3 4 TE bile neyse artık Allah onları korusun hayırlı evlat etsin gerisi mühim değil

2 Beğeni

Biz de korunmamıza ragmen 4.ye hamile kaldım kızım daha 8 aylık ben 4 aylık hamileyım cok üzüluyorum 4.cocugu hic istemıyorduk.Sadece esimin haberi var ne kendo aileme ne esının ailesine soyledım.İnsanların laf sokmasına hazır değilim :pleading_face:

2 Beğeni

Ah şu insanların derdi zaten bitmiyor banada sürekli diyorlardı canım boş bogazlik işte kimisine 10 çocuk hoş gelir kimiside umursamaz

3 cocugumu istedığimiz halde herkese battı herkes bısey soyledı bunu duysalar daha neler diyecekler

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Çok güzel açıklamışsınız içime su serptiniz

Amin inşallah

Çok çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

1 Beğeni

Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız insanların kötü yorumlarını düşünmeyin. Yorumlarda da yazdığı gibi olacağı varmış ve olmuş tebrik ederim şimdiden

1 Beğeni

Amin çok tesekkur ederim Rabbim sizin de sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin hepimize kolaylık ve sabır diliyorum :palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Merak etme canım bende ilk bebegimde öyle olmuştu kızım 6 aylıkken oglumda gebe kaldım aralarında 1.5 yaş var şimdi ise dogacak bebegimle oglum arasında 6 yas var ben de spiral ile hamile kalmıştım oglumda çok zorlanmadım eşim en büyük destekçim olmuştu bu durumda

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün

Yalnız değilsin canım :joy::joy::joy: bende yavrum beş aylık iken gebe kalmışım şuan 9haftalık oldum bebitom 7.ayında korkma Rabbim büyük