Mehaba hamisler 34. Haftalik 2. Ciye hamileyim merak ettigim bi konu var ilki 38+5 haftada sanci ve acilmayla doguma gittim ama son dakika sezeryan oldum. Aradan 10 yil gecdi tekrar sezeryan olucam doktorun dedigine gore 39 haftada alicak bebegi ama benim ilki de o haftada dogdu genelde duyumuma gore 2.3 ler ilke gore daha erken dogar oyle bisey varmi yani sancilanipda plansiz bi sezeryande istemiyorum acikcasi tecrubeli annelerden cvp bekliyorum
Merhaba ilk doğum ile diğer doğumlar arasında böyle bir bağlantı yoktur. Her hamilelik ve bebek kendine özeldir. Yani 2. 3. bebekler daha erken doğar algısı yanlış.
Tsk ederim admincim cevremizde hep duydugumuz laflar insani gercekden olumsuz etkiliyo suan surekli buna takiliyodu aklim. Yani oyle olsa bile diyorum aradan 10 sene gecdi
doğar doğmaz tekrar hamile kalsan bile dediğim yine geçerli olurdu. Yani 2. 3. bebek ile ilk bebek arasında hiç bir bağlantı yok. Daha erken doğmaz. Doğması gerektiği zaman doğar. Çevredekileri dinleme, sen bana sor
tekrar tesekkur ederim admincim
Benim ilk çocuğum 35 haftalık doğdu 2.çocuğum 40 haftada doğdu bebek hiçbir şekilde szin düşüncenize göre hareket etmiyor şimdi üçüncü gebeliğim umarım ikisinin ortasında 38 de bitiririz bebişimle bu işi
Valla sezeryani bilmiyorum inan canım ben 4. Ye hamileyim normal doğum sanırım çünkü diğerleri normaldi bu nasıl olacak bilmiyorum Allah hayırlısını versin
Tamamen kocakari uydurmasi demekki bu massallah arada ciddi fark var her duydugumuza takiliyoruz malesef
Massallah