2.trimesterde başlayan kusma

Merhaba anneler ve anne adayları 14+5 günlük gebeyim bu zamana kadar asla bı bulantı veya kusma yaşamadım fakat 14.haftadan sonra yani 2.trimesterden sonra sürekli bı bulanti ve sabahları kusma başladi bir sekilde bastırıyordum ilaç ve krakerlerle ama sebebi ne olabilir bı fikriniz var mı?

Doktora görünün. Benim de ilk 12-13 hafta bulantım yoktu fakat 13ten sonra bir başladı artık gitgide şiddeti deartıyodu. su içsem onu bile çıkarıyordum. Bu yüzden vücudum aşırı susuz kalmıştı sonra hiperemezis dedi doktor ve 16-17 hafta geçti sadece krakerle beslendim nerdeyse

Bende 24+1oldum tekrar başladı diyer gebeliklerim hiç böyle deyildi :sob:

23+1 kusma yok ama mide bulantısı yeni başladı :pensive:

Benzer bir durum mu bilmiyorum ama bende bebek büyüdükçe mideye baski yaptığı icin başlamıştı. Midemi cok doldurmadan az ve sık beslenmeyle çözdüm.

1 Beğeni

29 haftalik oldum inanin kusmayan ben simdi midem bulaniyor her gun​:smiling_face:

Benim de 27 haftada başlamıştı kusmalarim hatta doktor gebelik zehirlenmesi diye tedirgin olmuştu çok şükür bir şey çıkmamıştı. Daha sonra fark ettim ki öğleden sonra biraz aç kalınca bende kusma oluyordu bir seyler atistirinca geciyordu