Bende 14haftaligim eskisi kadar olmasada bulantı ve kusma hala var ne zaman gecmisti sizinki birde aşiri mide ağrısı çekiyorum ben öyle böyle değil cok zor
Bende 16 hafta dayım ve mide bulantısı yaşıyorum hala
İştah geliyor canım merak etme bende ılk 3 ay bulantıdan kılo almadım şimdi 7 kılo olmuş birden iştahım fazla
Bende 18+4 günlük mide bulantı kusma hiç yok yorgun oluyorum sadece
Kendinizi yorfunuz mu acaba
16 haftalığım mide bulantıları çok aşırı ilk haftalar bu kdr bile yoktu son zamanlar aşırı derecede mide bulantısı oldu ya bende artık yemek yiyemiyorum
Allah icin soyleyin mide agrisi neden olur 15 haftaligim hic kusmadim ama mide agrim bu decavit iciyorum agrim oluyo icmiyorum sanki biraz daha iyiyim o agri yaoiyirmus dogrumu
22 haftalığız. İlk trimester da kusacak kadar midem bulanmadı. Kırmızı etten tiksinmiştim. Onun haricinde her şey yiyebiliyordum. Şimdi de herhangi bir bulantım yok ama derin gece uykusuna hasretim. Kızım sol tarafa toplanıyor sürekli. Sola yatmak gerekiyor ve ben de yatamıyorum ağrı oluyor. Mecbur yarı oturur pozisyonda uyuyorum ama o da kısa sürüyor. Ama bu 2 gündür büyüdüğünü hissediyorum. pıt pıt olan tekmeler küt küt gelmeye başladı. Güçlenmiş benim dünyalar güzeli kızım
17 haftalık olduk yeni haftaya çok güzel bir grip ile başladım iki gündür ateşle yataktan kalkamadım bugün daha iyiyim. 2. Trimester için ara ara enerjik ara ara hiç bişey yokken tükenmiş gibi hissediyorum. Öğle uykularım bitmişken şimdi yeniden başladı akşamları 10 da pilim bitmiş oluyor o da ayrı