Merhabalar ben 18 haftalık olucam sanki hamilr değil gribiyim mide bulantılarım falan kayboldu sizde süreç nasıl devam ediyor merak ettim
Ben 21 haftalık hamileyim hayla mide bulantısıyla yola devam ne zaman düzelecem acaba
Allah yardımcınız olsun
19+6 haftadayız gayet iyiyiz çok şükür mide bulantısı yok ve tekmeler başladı baya hareketliyiz karnım da hamile karnı olarak kendini belli etmeye başladı artık bizde bu şekilde
25+4 haftadayim hala mide bulantısı sorunu yaşıyorum halsizlik devam ediyo ve enerjim hiç yok sanırım bu mide bulantısı doğuran kadar devam edecek
Merhaba ben 21 haftalık gebeyim ilk üç ayım çok iyi geçti hiç mide bulantısı olmadı 15haftalıktan sona başladı mide bulantısı çok zor geçiyor
Peki ne zaman bebek hareketlerini hissetmeye basladiniz??
Bende 15 haftaligim tatli tatli midem bulaniyor surekli birseylere yoruyordum ay koktu ay peynirin tadiydi sizde de olunca rahatladim cinsiyeti erkek mi
23 haftada hissetmeye başlıyorsun hafif minik kipirdamalar ama genellikle ben dinlenmeye başladıgimda daha net hissediyorum ayaktayken falan hisstmiyorum 25 haftada da daha da netlesiyo sabaha karşı bide gece 11 ile 3 arası çok net hissediyorum dolaştığını
Ben 18 haftaya yeni girdim henuz bişey hissetmiyirum o yüzden merak ettim
Bende 18 haftalık oldum bulantı ilk 3 ay içinde oldu bitti sukur su an hamile gibi degilim sanki göbegımde cıkmadı pek rahat geçiyor bazen hamile olduğumu bıle unutuyorum ben 10 gündür falan hareketını hissediyorum
Ne güzel ben henüz o Durumu yaşayamadım ilerleyen süreçte inşallah
Mide bulantısız ilk tirmeseri atlattık sayılır gazamiz mübarek olsun inşallah böyle devam eder tek isteğim ikinci teimeserde enerji geliyor dediler bol bol gelir inşallah tek ihtiyacım sanırım birde iştah
Evet canım erkek özelikle sabahları oluyo
Ben de 16.haftadayım şimdiye kadar bulantım pek olmadı. İnşaAllah öyle de devam eder sık sık uykum geliyor yorgun oluyorum hep tek sorunum bu
Cinsiyetimizi de öğrendik ama bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum
- Haftadayım hala bulantı koku hassasiyeti yaşıyorum prilam kullanıyorum 10. Haftadan beri bazı gebelikte 16. Haftadan sonra bu belirtiler kayboluyor gayet normal her hamilelik maalesef aynı olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor
hareketlerini daha net hissediyorum mesela ilk gebeliğim uzanıp yada oturunca dinlenme haline bazen keskin hareketleri nazende minnak oluyor şuan belki de tam hissedemeyebilirsin ama 19u bitirince hafiften hissedersin
- Haftamdayim çok şükür mide bulantısı yaşamadım 19. Haftam itibariyle minik herametlenmelirini hissetmeye basladim
- haftada minik minik çok nadir hissettim, 19. haftada netleşir gibi oldu 20-21 hiç durmuyoruz yerimizde
Hadi bakalım inşallah bekleyip görelim
Bende sizinle ayni haftadayim ama dunden beri karnımda agri var