2 trimester olup bu dönemde ara sıra karnında kramplar yaşayan var mı?

İki gündür sağ tarafta hafif agirlarim var bu normal mi benimle aynı durumu yaşayan var mi acaba bugün sabah iyiydim biraz disari ciktim geldim kramplar başladı

2 Beğeni

Genelde dinlenince geçiyor. Şimdi nasılsınız

Dediğiniz gibi oldu dun gece kötüydum bu sabah daha iyiyim cok şükür insan kendisi icin değil bebek icin endişeleniyor yoksa çekilmeyecek agrilar degil bunlar

1 Beğeni

Haklısınız inşallah rahat güzel bir hamileliğiniz olur.
Korku ile endişe ile bu süreç çok zor oluyor

1 Beğeni

Bende de iki gündür böyle bir ağrı var, dün akşam da vardı bugün de var. Sanki boşluğum ağrıyormuş gibi bir his ama karnımın sağ tarafında. Taş gibi sert hatta ağrıyan taraf. Rahmimdir, rahim ağrısıdır diye düşünüyorum, umarım devam etmez. Doktor kontrolüne çok olunca insan meraklanıyor kendi içinde

2 Beğeni

Ayni durumu yaşamışız bende korktum ama cok şükür gecti bide randevu kesecektim bebek hareketlerini hissedince icin rahatladı biraz yinede ara kontrole gidecem normal kontrolüme daha 16 gün var

1 Beğeni

Belki gaz sıkışması falandır diyorum, belki de rahim büyümesidir bilemiyoruz ki​:sweat_smile: benim de 10 gün var doktora gitmeme. Tekme de hissetmeyince henüz, ultrason dışında içerden haber alamıyorum :joy:

2 Beğeni

Gaz sıkışması olsa anlaşilir bence bu sanki icerden organlarimi sıkıştırıyor gibi hissediyorum siz Kaçıncı haftadasiniz

15.haftadayım ben de gaz sancısı olmadığını düşünüyorum artık, çünkü hep aynı yerde olması tuhaf geliyor. Devam ederse randevuyu erkene çekmeyi düşünüyorum

Ben yaşıyorum ara sıra.Mesela bu gün çok ağrıdı sancı gibi değildi ağrı gibi.Birde çocuğun haraketleri yavaşladı.Bu haftalardan itibaren artık 90% uykuda geçiriyor bebek.21,22 saat falan.

Siz kacinci haftadasiniz benimde sanki biraz azaldi hareketleri ben 15+3

27 ben @Aynurugur144

Bende olumusdu agri dinlendiyinde kecir yavaş yavaş kecdi 15 hefdelikde hareketıer his edilmez bebeyin ben tam 20 hafdamda his etdim

Bende de vardı dinlenince geçiyor

Annemlere gelmek için toplu taşıma aracına binmistim arka koltukta. Yol bozuktu rampadan hızlıca inince yukarı fırladım resmen aynı hızda aşağı indim koltukta karnım çok sarsıldı . Bir buçuk saat oldu ama ağrım var halen . Doktora gitmeliyim acaba . Rahmim ağrıyor kasıklarım

1 Beğeni

Dinlenince geçti mi ? Var mı ağrınız

2 Beğeni

@Hasen gecede ağrım devam etti . Şuan yataktan kalkınca rahmimde baskı sertlik hissediyorum geceye göre daha az ağrım. Sorduğunuz için teşekkür ederim :cherry_blossom: Doktora gitsem iyi olacak

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım :bouquet: şimdi nasılsın

2 Beğeni

Ben son ay gaz sıkışması ile yalancı sancıyı karıştırmıştım :rofl:

1 Beğeni

Teşekkür ederim daha iyiyim, ağrı sol tarafa geçince rahatladım rahimden dolayıdır diye​:face_with_hand_over_mouth: Teşekkür ederim sorduğun için​:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

2 Beğeni