2. Trimester hani prensestik?

Kızlar merhabalar, Hani ikinci trimester de prensesler gibi olacaktık,hani çok mutlu olacaktik. Ben bugün itibariyle 23. Haftayı bitirdim ama karın gerginliğinden, sırt kaburga ağrısından 2 gecedir 1 saat belki uyudum belki uyumadım. Yemin ederim zombiye döndüm sinirden ağlayacam. Sabah eşim evden kaçarak işe gitti :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth: Daha şimdiden adamın evden kaçmaları başladı. İnanır misiniz kendimi evden kovacaktim dün gece. Al çocuğunu defol git diye. Kendime tahammulum kalmadı. Bir önerisi olan, kendini rahatlatabilen var mı aranizda?

Bende öyleyim üstüne birde sinir sıkışması bileklerimde canım yanıyor .bel ağrısı kasik ağrısı üstüne sabaha kadar bir ayağım WC de . Bir çözüm bulamadım ağlama eşiğine geldiğimde parol kullanıyorum başka çare yok

İçinizden kendinize moral konuşması yapın. Sen güçlüsün, dayanabilirsin, ömür boyu sürmeyecek biraz daha sabredebilir misin, dikkatimi dağıtsam geçer mi vs biraz can sıkan bi süreç, umudunu kaybetme :innocent:

Bendede hafif hafif basladi yatarken sola donerek ve bacak arama yastık koyarak rahat ediyorum

Soğuk yada sicak kompleks yapabilirsin ağıran yere oda cok iyi geliyor

Ahh ahh bende bir an önce dogursamda kurtulsam diyorum sonra pişman olup geri alıyorum :rofl:

Birde 25.haftalardan sonrayı görün siz uyku filan komple gidiyor. Sürekli karında bi rahatsızlık hissi oluyor.

Hepiniz ne güzel şeyler yazmışsınız, okurken bile karnıma ağrılar girdi. Ya güzel şeyler söylesenize ayıp değil mi be, yapılır mı bu bana :sweat_smile::sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

Vücudun bir canlı dünyaya getiriyor. Vücudunla, gücünle, kadınlığınla gurur duymak en güzel motivasyon olabilir :wink:

Bunlar aci ama gerçek :joy:

Valla kendime ayrı yatak yaptım gün içinde, yatak ayırmaya karar verdim. Adamı rezil rüsva ettim iki gecedir,zombi gibi ise gidip geliyor.

O kadar olacak canim yapacak bir sey yok biz herseye katlaniyoruz onlarda bizim icin fedakâr olsunlar biraz :hugs:

Adam hiç birşey demiyor inanki, Allah razı olsun ben kendinden razıyım. Ama rahatsız oluyorum,uykusuz uykusuz sabah işe gidiyor diye. Allah korusun uykusuz sersem insan elini makineye kaptırır birşey olur. Düşünmek lazım, sonuçta o da bizim lazım. Yavrumun babası :smiling_face_with_three_hearts:

Orasi oyle canim Rabbim korusun hepsini şaka bir yana yakin zamanda ister istemez uykusuz kalacaksınız

Hiç prenses değilim hiç düzgün geçiremedim kaç gündür hasta yatıyorum :face_with_head_bandage: kusma bitti bide reflü başladı mide yanması başladı bi an önce doğursamda kurtulsam dicem daha çok var

Ya benimki de reflü değil ama sanki midem ağzımda. Hep boğazımda yeni birşey yemisimde tam yutamamisim gibi his var. Çok rahatsız edici.

Yok kız yapma hiç gerek yok. Doğumdan sonra zaten bu kocalara bir hal oluyor kocan senin yerinde olsaydı bu kadar ince düşünür müydü ben hiç sanmıyorum

Ben 2. Trimesterda gerçekten prenses gibiydim en güzel 3 Aydı diyebilirim sadece ayaklarımda varis çıkmıştı 3. Tremestir başladı hemoroidden tutun uykusuzluk ağrılar sancılar herşey burda :joy: Allah sağ Salim kavuştursun yavrularımızla :grin::grin:🩵 annelik böyle bişeymiş herşeye rağmen olsun bebeğim için diyorsun

Ama savaşta değiliz ki kıyaslayarak devam edeyim. Benim için çok değerli :see_no_evil: bence o değeri almasam veremezdim diye düşünüyorum. Doğumdan sonra bakalım nasıl değişiklikler olacak, bizde ona göre değişiriz :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: