2. Sezeyanda kaç haftalıkken doğuma alınır

Merhaba arladaşlar ikinci hamileilğim daha çok küçük Ama merak ediyorum doğuma 40. Haftada mı sezeryana alıyorlar nasıl oluyor gün mü veriyorlar yoksa sancı bekliyorlar mı gerçi sordum doktora normal olur mu 5 yıl geçti diye olmaz dedi devlet hastanesi bende zorlamayacağım ama doğum nasıl planlanıyorsa bilenler bilgi verebilir mi

Eğer ki sezeryansa 2 ci doğumunuz 40 haftayı beklemiyorlar 38 haftadan itibaren almaya başlıyorlar gün alıyorsunuz doktorla beraber devleti bilmiyorum ben ilkindi devlette oldum mecburiyetten 40+3 te nasıl ilerliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle devlette de gün verirler bence ilk doğumunuz sezeryan ya

İlk doğumun olduğu zamana da bakılıyor ilk doğum 37 de olduysa sancıyla eğer doğuma gidip sezeryan olduysanız yine o tarihlerde sancı olabilir diye takip ederek gün verirler

38+5 de alacaklar beni devlette doğum yapacağim gün verdiler 17 ekim gebelik şekerimde var

İkinci hamileliğimde 38+3 de doğum yaptım özelde bu sefer devlette doğum yapacam 36+1 günlük hamileyim geçen hafta doktorum birşey demedi yarın randevum var gün verecekmi bakalım heyecanlıyım