2. Oğluma isim önerisi

Merhaba ilk oğlumun adi ömer , ikinci kez oğlum olacak buna farkli anlami güzel isim önerileri arıyorum.. :upside_down_face:

Esmaül hüsna’dan seçilebilinir,halim,kerim,hadi,samet,aziz,vsvs saglikla kucaklamak nasip olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts:

@Nesli8585 faruk-salih-erdem-sefa-fatih

1 Beğeni

Ömere uyan ömür geldi aklıma :upside_down_face:

1 Beğeni

Allah’ın isimlerini verirken başına abd konulması lazımmış Abdülkerim Abdulsamet gibi

2 Beğeni

İlk oğlum Bilal 2. Ömer 3 .Talha fikir olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bunu ilkkez duydum ama her duyulan gercekmidir oda tartisilir​:sweat_smile: herhangi bir ibadete baslamadan once niyet ediyoruz neyapacagimiza niyetsiz ibadet yok​:sweat_smile: niyetimizi eder ismimizi koyarız Allahın izniyle :upside_down_face:

1 Beğeni

Giray Aykan Ardıç Arca-alp​:sweat_smile::see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Allah’ın zatına ait isimleri beşere verirken dikkatli olmakta fayda vardır. Samed yerine Abdussamed, Rahman yerine Abdurrahman yerinde olacaktır. Samed Allah’ın kendisidir, Abdussamed ise Samed’in kulu anlamındadır.

2 Beğeni

Fetva dinlemiyorum. Herkesin doğrusu kendine bacım​:smiling_face_with_three_hearts: sana gore bu isimlerdeki herkes günahkar ozaman :sweat_smile: ki yukarıda saydığım ilk akla gelenleriydi. Niyet dedim sen hala diyosunki bu doğru olacaktır. Kime göre neye göre.? Dinimizce niyet’e önem atfetmiyorsan ozaman hiçbir ibadetin başında niyet ederek başlama :rofl::rofl: namaz oruç ilk akla gelenler. Ki yine söylüyorum herkesin doğrusu kendine doğru. Güzel dinimin yeterince çarpıtıldığı suistimal edildiği güzel ülkemde kimseden fetva dinleyemicem kusura bakmayın​:smiling_face_with_three_hearts:siz oglunuz olursa abdussamed koyunuz​:smiling_face_with_three_hearts: