2 li tarama yaptırmak istemedim

Arkadas bi dusunce sunmus ve bende yanit verdim size istinaden demedim ve benim uc tane engelli kardesim var annem aldirmadi onlar benim icin dünyada melekler annem düşerse aldirsa kizgin olurdum kizardim

Hanım efendi ben gayet düzgün cevap verdim. Herkesin görüşü farklı. Aldırılması taraftarı değilim ama kimsenin anneliğini sorgulayamam. Okuduğunuzu anlayın kendinize gelin.

1 Beğeni

Böyle üstten üstten konuşmak doğru mu? Bu ne had bilmezlik!

1 Beğeni

Bende ne diyorum buda benim dusuncem sizde beni sorgulayamazsiniz diyorum bana gore degildir dedim ayseye fatmaya zuhreye gore demedim sonucta:)

Anne degidir yazarak sorgulamış olmuyor musunuz peki?

1 Beğeni

Allah sizi ıslah etsin diyorum ben. Kalbinizdekini doya doya yaşayın inşallah.

1 Beğeni

Bakin ne diyorum doktor bu testi yaptirirken size diyorki bu testin yuzde su kadar ihtimali var ki çevremde bu testi yaptirip sorun cikabilir denilip cikan hic olmadi hepsi saglikli diyorum ki sonuctan kesinlikle emin bile olmadığımız teste gore cocuk aldiracak kisi ustunu ciziyorum bana gore anne degildir bana gore siz bence iyi okuyup anlayin

Evet ben sorguluyorum siz sorgulamayin bu benjm dusuncem

Hanımefendide onu anlayacak potansiyel yok kuzucum. Uzatmaya gerek yok. Böyle zihniyeti kötü birinden düzgün iletişim kurmasını beklemek hata.

1 Beğeni

Kendi yaptığınız birseyi baskasının yapmamasını bekleyemezsiniz o zaman

1 Beğeni

Sende cokmu var burda cene calip dedikodu yapmak yerine acip iki kitap okuyunki yazdigimi anla seviyesiz vasifsiz potansiyeli yokmus sen kimsin

Siz Allah mısınız? Ben sorgularım ama siz sorgulamayın nasıl bir düşünce?

Üslupsuz konuşmaya başlayan sizsiniz hanımefendi, gayet normal şekilde yanıt verene bile çirkeflik yapıyorsunuz ve devam ettiriyorsunuz yazık yani hiç gerek yok.

Tanımadığımız biri için ne kadar ayıp bir konuşma bu. Terbiyenizi ve haddinizi bilin!

Ben kendim bisey yapmadim uc kardesim engelli ama annem onlara gozu gibi bakıyor bende yaptırdım testi ama aldirmak aklimdan gecmedi sonuca gore kendimi hazirlarim dedim

1 Beğeni

Sizde gidin bi üslup dersi falan alın bu nasıl bi konuşma tarzı, nasıl bi tavırdır yazıkkkkk

Lütfen usturubumuza dikkat edelim kırıcı olmayalım hepimiz hamileyiz anneyiz hormonlardan biraz sinirli olabiliriz ama karşımızdaki de bir anne konusmalarimiza dikkat edelim lütfen kalp kırmadan uzatmayalım

1 Beğeni

Oylemi ya senden mi alacagim dersi allah korusun :smiley:

Gelmis bana potansiyeli yok diyor açıklıyorum nedenini isine geldigi yeri okuyor

1 Beğeni

Tamam siz o sekilde tercih etmissiniz bazıları tam tersi tercih ediyor bu onları kötü anne yapmaz kiii

2 Beğeni