2 haftalık hamileyim. Kesem henüz görünmedi ama tahlillerim hamile olduğumu gösteriyor. Sizce kese gözükmemesi normal mi? Çok korkuyorum
Ben kalp atışını duymak için 6. Haftayı bekledim
Çok zor bir süreç eminim tedirgin olmuşsunuzdur. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Aramıza hoşgeldin @Leylanur
Gebeliğin hayırlı olsun
Kese görünmesi için daha erken. 5-6. haftalarda kese görünüyor
İçini ferah tut
Normal benim bildigim 4 hafta kese olusuyor
Merhaba canim aramıza hoşgeldin adaşım gebeliğin hayırlı olsun @Leylanur Hic güzel canını sıkma 6-7 haftalari gözükür ve hatta kalp atışını da duyarsin rahat ol suan cok minnak
Hic endise etme 2 hafta icin cok erken 5 hafta ve sonrasında görünecek hic ama hic korkma canım
Merak etme arkadaşım ben 5 haftalıken getdiyimde kalp atisini duymamışdim Hettda son adet tarihine görə 5 haftalık olması lazımdı Ulturasonda 3 hafta göstərmişdi bende endişe ediyordum 20 gün flaan hekim bekleyelim dedi bekledik bir dahaki gitdiyimdə 7.8 haftalık Gebelik idi Çok şükür Kalp atışlarında duyduk haftasinda yakalamisdi inşallah sende biraz Sabirli ol
Merhaba @Leylanur hoşgeldiniz son adet tarihiniz ne zaman
2 haftalık hamile olmanız mümkün değil son adet tarihi baz alındığı için muhtemelen 4 haftalık hamilesiniz ve kese görünmemesi gayet doğal
2 haftalik hamile olmaniz bencede mumkun degil bi yanlislik var
@Leylanur hoş geldin canımErken gebelik testi yaptın sanırım ?
19 kasım @Cansu
Merhaba @Aişe 19 kasım son adetim tahlillerde hamile olduğum görünüyormş ama bende kaç haftalık bilemiyorum
Kan tahlili ve gebelik testleri yaptı canım
Teşekkür ederim canım benim
Son adet tarihim 19 kasım. Bu tarihi baz alınca 2 hafta 3 günlük görünüyor. Daha doğru hesaplama yöntemi var mı? Benimki doğru değil mi
Beta kan değeriniz çıktı acaba? 19 kasım son adet tarihinizdeki kanamanız üstüne görme kanaması falan olabilir mi? Yani 2 haftalık değilde belki 6 haftalıksınızdır. 2hafta olması imkansız çünkü yumurtalama zamanınıza denk geliyor 2hafta
Bu kadar erken çıkması çok garip normal adet oldunuz dimi
Ben de öyle düşündüm garip geldi sanırım yerleşme kanaması oluştu