2 haftalık gebe olan var mı?

2 haftalık hamileyim. Kesem henüz görünmedi ama tahlillerim hamile olduğumu gösteriyor. Sizce kese gözükmemesi normal mi? Çok korkuyorum

3 Beğeni

Ben kalp atışını duymak için 6. Haftayı bekledim

1 Beğeni

Çok zor bir süreç eminim tedirgin olmuşsunuzdur. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Leylanur

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Kese görünmesi için daha erken. 5-6. haftalarda kese görünüyor

İçini ferah tut :heart:

2 Beğeni

Normal benim bildigim 4 hafta kese olusuyor

Merhaba canim aramıza hoşgeldin adaşım :hugs: gebeliğin hayırlı olsun @Leylanur :bouquet::tulip: Hic güzel canını sıkma 6-7 haftalari gözükür ve hatta kalp atışını da duyarsin rahat ol :heart_eyes: suan cok minnak​:baby:t2:

2 Beğeni

Hic endise etme 2 hafta icin cok erken 5 hafta ve sonrasında görünecek hic ama hic korkma canım

2 Beğeni

Merak etme arkadaşım ben 5 haftalıken getdiyimde kalp atisini duymamışdim Hettda son adet tarihine görə 5 haftalık olması lazımdı Ulturasonda 3 hafta göstərmişdi bende endişe ediyordum 20 gün flaan hekim bekleyelim dedi bekledik bir dahaki gitdiyimdə 7.8 haftalık Gebelik idi Çok şükür Kalp atışlarında duyduk haftasinda yakalamisdi inşallah sende biraz Sabirli ol

2 Beğeni

Merhaba @Leylanur hoşgeldiniz :bouquet: son adet tarihiniz ne zaman

1 Beğeni

2 haftalık hamile olmanız mümkün değil son adet tarihi baz alındığı için muhtemelen 4 haftalık hamilesiniz ve kese görünmemesi gayet doğal

2 Beğeni

2 haftalik hamile olmaniz bencede mumkun degil bi yanlislik var

@Leylanur hoş geldin canım​:sparkling_heart:Erken gebelik testi yaptın sanırım :smiling_face:?

2 Beğeni

19 kasım @Cansu

1 Beğeni

Merhaba @Aişe 19 kasım son adetim tahlillerde hamile olduğum görünüyormş ama bende kaç haftalık bilemiyorum

2 Beğeni

Kan tahlili ve gebelik testleri yaptı canım

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim

2 Beğeni

Son adet tarihim 19 kasım. Bu tarihi baz alınca 2 hafta 3 günlük görünüyor. Daha doğru hesaplama yöntemi var mı? Benimki doğru değil mi

1 Beğeni

Beta kan değeriniz çıktı acaba? 19 kasım son adet tarihinizdeki kanamanız üstüne görme kanaması falan olabilir mi? Yani 2 haftalık değilde belki 6 haftalıksınızdır. 2hafta olması imkansız çünkü yumurtalama zamanınıza denk geliyor 2hafta

3 Beğeni

Bu kadar erken çıkması çok garip normal adet oldunuz dimi

2 Beğeni

Ben de öyle düşündüm garip geldi sanırım yerleşme kanaması oluştu

3 Beğeni