34 haftalıgım bugun kontrole gıttm 32 haftalık cıktı drm 2 hafta geriden geliyor dedi 2 hafta sonra gel bidaha bakalm dedi bunun için ne yapmam lazm haftasını yakalaması için ilk gebeliğim cok korktm
Bende ayni durumu yaşiyorum şuanda 38+5 im ama bebek ultrasonda 36+4 olarak gözüküyo karin cevresi geriden geliyo dendi doktor genetikde olabilir dedi anne babada zayif doğduysa bundan kaynaklida olabiliyomuş bi sorun olmaz sadece biraz ufak bi bebek olur ama toparlar hemen dedi küveze girme durumu olmaz dedi
Daha bebeğin gününü yakaralar sorun olmaz merak etme iki hafta önden geriden bunlar doğuma kadar düzelir .son haftalarda gününü yakalıyorlar .
2hafta geriden gelmesi ve ya 2hafta ileride gitmesinin hiç bir zararı yoktur. Yemenize içmenize dikkat edin. Ceviz, yoğurt, kuru incir, muz, badem bunları tüketmeye çalışın. Doğuma yakın yakalar İnşAllah haftasını genelde öyle oluyor
@Hayaldiebiri merhaba aramıza hoş geldiniz şuan sıkıntı olacak bir durum söz konusu değil stres yapmayın lütfen
Bugün bize de karın çevresi küçük gelişim geriliği sebebiyle 37+3 te 33 olarak gözüküyor dedi ve doğumu başlatmak istiyorlar siz ne yaptınız acaba
Suyumun iyi oldunu söylediği için 1 hafta daha beklemek istedim fark ne kadar kapanirsa kardır dedim pazartesi öğrenicem fark olmuşmu diye eğer olmadiysa suni sanciyla alinmasini istiycem
Ayın 6 sında kontrole gidicem bakalm ne diyecek cok korkuyorum ya