2 cm açıklığım var ne zamana bu açıklık doğuma kadar açılır ne yapmalıyım ilk gebeligim ne yapıcam bilemiyorum
Bazı egzersizler ve hareketler var aksak yürüyüş falan yapabilirsin hurma yiyebilirsin çabucak ve kolayca kucağına alırsın inşallah evladını ![]()
kaç haftalıksın cnm? Bnmde 2 cm açıklığım var 40 haftalğm, ne yapsam gelmiyor merdiven, yürüyüş egzersiz hurma tık yok. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bize inş![]()
Amin inşallah Allâh razı olsun
Benim 38+5 ama doktor şuan normal dedi daha doğuma birkaç gün var öyle görünüyor dedi b3nde sanıyordum ki aciklik olduğu gibi doğum başlıyor ama doktor şuan normal dedi
yok maalesef açıklık olması doğumu hemen başlatmıyormuş. Arkadaşım 2 cm açıklıkla 2 hafta sonra doğum yaptı.
Rabb’im inşallah sağlıklı bir şekilde kucagımiza almayı nasip eder bebisleri
Benimde 2 cm açıklığım vardı ya yatış verelim ya da evine gidip sancını çek dediler eve gelmeyi tercih ettim. Sıcak duşa girdim bi süre suyun altında kaldım sonra sancılarım sıklaştı 5 saat sonra hastaneye gittim 9 cm dediler doğumum başlamıştı. Şimdiyse kızım 13 günlük zaman nasıl geçti anlamadım
Sizinde kolaylıkla olsun inşallah
Durumun nasıl acaba doğum yaptın mı bende 2 santimle gittim sabah 11 di akşam 8.45 di doğum yaptım hiç sancım yoktu suni sanci verdiler hayırlısıyla gelsin inşallah hala yapmadiysan hurma ye bende öyle yapmıştım hızlı hızlı yürüdüm
Bende eve geldim doktor şuan daha doğumun görünmuyor acilma ilerlemiyor dedi bende eve gelmeyi tercih ettim evde daha rahat ederim diye
Rabbim size bagışlasın inşallah miniği
Eve geldim yalancı sanciymis sancilarim evde süreci tekrar yönetmeye çalışiyorum Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
Benim kontrolümü ebe yapmıştı ve olumsuz konuşmuştu eve giderken sezeryan olurum artık düşüncesindeydim. 2 cmle doğuma gidilmez demişti moralim bozulmuştu 40+2ydim hem ağırlaşmıştım hemde sancım vardı. Ama sonra açılmam arttı. Sende söylenenlere takılma sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum ![]()
![]()
Ayy gerçekten bende artık kötü hisettmeye başladım yeni 39 haftaya girdim herkes daha doğurmadın mi çocuğu içinde büyüttün gibi gibi şeyler söyliyerek bende artık acaba şuana kadar doğurmuş olmam mi lazım diyorum benim elimde olan birşey değil sonuçta ama ister istenez kötü etkileniyorum benim bu sürecim herkese çokk uzun geliyor tabi bundan da kaynaklanıyor olabilir ben bu gebeligimden önce de düşük yaptım düşük yaptıktan sonra hamile kaldım tekrar ondan dolayı bu kadar uzun gelebiliyor
valla canm banada hergün ya mesaj atıyolar ya arıyolar beni yetmiyormuş gibi annemi eşimide arar oldu herkes öyle oldukça bende strese girdim halbuki bi gebelik 42 haftaya kdr süre biliyor Doktorum gayet sakin Bebeğinin zamanı daha var diyor içim cok stresli, ne ara 40 haftalık oldum onuda anlamadm halen bi hareket yok
Sen normal doğumu gözüküyor şimdilik?
Rabb’im yardımcımız olsun inşallah gerçekten çok zor yaa
Her hamileye aynı şeyleri yaşatıyolar gibi
Benide her gün darlıyolardı hala doğurmadın mı diye ama bu elde olan bir şey değil ki bebiş ne zaman isterse o zaman geliyo. Sen hamileliğin tadını çıkar derim. Karnındaki son anlar. Bolca video fotoğraf çek bu anlar geri gelmiyo şu an bıkmış olabilirsin ama doğduktan sonra özleniyo ![]()