Kızlar 2 aylık bebeği olanlar bebeğiniz kaç dakika emiyor ?
Benim bebeğim 1.5 aylık 10 dk bile emmiyor bırakıyor 5 dk sonra gene aynı
Sizinkisi kaç dk emiyor acaba
Açlığa bagli… Uzun zaman uyuduysa hunharca saldirip 10dk filan kesintisiz emiyo sorasi uyumaya gayret oldugu icin memede kalıyo uyuyunca koyuyorum yerine ama huysuz oldugu zamansa uyumuyo sıksık meme istiyo sakinlemek icin ozaman emiyo sayılmaz
Benimde saatte bir 5 veya 10 dakika emiyo normalmi böyle olması
5 10 dakika emiyor ve dolu bir memeyi boşaltabiliyor. Yaklalık 15 20 gündür bu şekilde 7 ağustos doğumlu oğlum
Benimki saatte bir 10 dakika 5 dakika emiyo gece 2 veya 3 saatte bir uyansada 10 dakika emiyo doyuyodur doymasalar uyanırlar zaten dimi
Benimde 26 ağustos dogumlu oğlum RABBİM tüm evlatları anne ve babalarına bağışlasın bizimkinide bize bağışlasın inşallah evlat çok farklıymış hiç bişeye hiç kimseye benzemiyor o sancı çektimi ben kahroluyorum
Mama da veriyor musunuz
Hayir neden sordunuz
Bende sizinle ayni durumu yasiyorum surekli doymadiguni dusunup bir daha mama yapiyorum ama bu defa da mamayi yarim yamalak aliyor bu ikilemden kurtulamadim bi türlü
Mama 2 defa aldim birini ilk dogdugu zaman mecbur sezeryan olunca sut hemen gelmiyo bi kac gun mama icirdm sonra kutuyu ful cope attik 40 gunden sonra kullanmiyor diye sonra bi ara sutum yetmiyormu diye bildiginiz mememi boşaltti cok sukr sutum iyi ama boşaltti gaz sancisindan emme istegi oluyomuş 1 tane daha aldik 2 veya 3 defa 60 cc yaptm anca içti yada icmedi oda oyle duruyor şu an çope gidicek galiba
Hanımlar bebekle ilgili soruları #MUCİZEBEBEK uygulamasında konu açıp sorarsanız daha iyi olur !!!