Bebehimin 2. Ay aşısını yaptirdik 2 gundur inanilmaz huzursuz surekli agliyor bir turlu uyumuyor. Bunlarin asidan dolayi mi oluyor ve kac gune geçiyor yasayan arkadaslar bilgilendirirseniz cok sevinirim cok üzülüyorum boyle görünce
Sürekli emzirmek rahatlatır bebekler göğüste durmayı seviyorlar. Ağrısı acısı var demek ki minnoşun calpol verebilirsin doktorun dediyse. Dışarı çıkart açık hava dikkatini çekecek şeyler gördükçe kafası dağılır hemde temiz havayla eve gelince de uyur belki
Ağrısı vardır çok huysuzsa paranox s fitil ver hem uyur hem ağrısı geçer hepsini verme ama yarısını ver bebekte rahat etsin ben calpol vermiştim hiç bir işe yaramamisti fitil verince sabaha kadar uyudu iyi gelmişti
Calpol verdiysen fitil verme ikisini bir verilmesi önerilmiyor
Bence hiç bir şey verme daha çok küçük kendin parol al sütünden geçsin direk almasından iyidir bence. ben aşıdan 3 4 saat önce kendim parol içiyorum
Evet calpol vermistim ama hic ise yaramadi
Memeye de alamiyorum canım cok huysuzlaniyor
Bizde dört gün önce olduk iki ay aşısı. Ebe huzursuz olabilir ateşi olabilir normal dedi ama maşallah benim oğlanın umrunda bile olmadı karnını doyurup yatırdım bi de fitil koydum ne olur ne olmaz diye. O da rahatlatmış olabilir
O zaman dediğim gibi dışarıya çıkartın ona iyi gelir belki