2.5 lt su içemiyorum içen var mı

Günde 2.5 lt su içebiliyor musunuz? Ben içemiyorum o kadar ya zaten zırt pırt çişe gidiyorum bide karnımın şişliği de var çok rahatsız ediyor beni darlaniyorum o yüzden içemiyorum sıkıntı olur mu 32 haftalık hamileyim

Ben gebe olmadan önce de çok tükettiğim için alışkanlık oldu canım hep su içmek ister şişeyle gezerim nereye gidersem gideyim . Sürekli wc gitmek zor haklısınız ama ona da alışıyor insan . Gebeyken su tüketimi hem kendi sağlığımız hemde bebeğimiz için önemli . Tüketmenizi öneririm

2 Beğeni

Doktorun mu söyledi bu kadar su içmeni su tabiki faydalı ve iyi bir şey ama her şeyin fazlası zarar ben o haftalarda hemen hemen sadece 3 bardak falan içiyordum herhangi bir sıkıntım da olmadı …

Doktor söyledi gebe okuluna gittim oradada söylediler ama iste dediğim sebeplerden dolayı zorlanıyorum

Evet hamileyken idrar çok sıkıntı oluyor ama madem öyle :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: yapaçan bir şey yok :rofl: suya devam ..

Ben hamileliğin basından beri 1-1.5 lt ancak içebildim hiçbir sorunda olmadı suyu normaldi bebegimin cok sukur. Dr bir sorun oldugu için ozellikle içmenizi soylediyse dikkat edin tabi orası ayrı

1 litre zor iciyom 25.hafta :grinning_face: