Bebeğimin gobeginden bide boyle yesilimsi akıntı geliyor sanirim çünkü zibinlarina bulaşıyor sebebi ne olabilir @admin @tecrübeli-anneler @Elif53 @Leyla1991 @temmuz-anneleri
Sanırım enfeksiyon canım… bebeğimin göbeği düştüğünde bizde de aynısı olmuştu… antibiyotikli krem yazmışlardı 2 günde geçti.
@Yaren491 göbek deliği iltihabı olmuş sanırım, doktora götürmende fayda var
Tamam teşekkür ederim cani aciyormudur acaba
Tamam teşekkür ederim…
Hastanede hangi bölüme.gitmem lazım peki
Çocuk doktoruna git canım çok gecmis olsun rabbim şifa versin tez zamanda
Benim arkadaşımınki de böyle doktora götürdü göbek fıtığı dendi bir zaman sonra kendiliğinden de geçebilirmiş geçmezse basit bir şekilde alınırmış
Enfeksiyon doktora götür hemen canım
Cok sağol canım Allah razı olsun
Çocuk doktoruna git… korkma canı yanmıyor… doktor bana öyle demişti
Çok şükür Allah’ razı olsun tamam gidicem bide kafasi yamuk gibi uzaninca yada kaldirinca çukurlasiyyor bazi yerleri kayanam fln normal degil njye böyle boyle diye diye kafami şişirdiler Ben düzelir Zamanla diyorum Ama dinleyen yok
Göbeği için gidince aklındaki her şeyi sor
Geçmiş olsun ![]()
Tek taraflı yatırıyorsan kafa yan olabilir ama düzelir korkma
Randevu alacam özel hastaneden çocuk dokturu hepsine bakiyor degil mi
Evet bakar gerekirse yönlendirme yapar
Enfeksiyon kapmış canım bir uzman görmesi lazım biz ne desek boş olur göbek bağı düşmeden mi banyo yaptırdin çünkü bazen kişiden kişiye değişiyor cilt yapısı
Evet dusmeden banyo yapti kaynanam zorla ![]()
Offf kurutsaydin etrafı ıslak kalmış bu yüzden intihap kapmış canım ihmal etme mutlaka doktora götür eskilere laf anlatmak çok zor ![]()
![]()
Kiz senin bu kaynanan düşman başına sen yapma dedikçe inadina yapıyor kesin doktora gittikten sonra senin yüzünden oldu de