Merhaba kızlar bayram dolasiyla yozgata gidicez kendi arabamizda. Dun doktoruma sordum yolculuk önerilmiyor ama eger gitmeniz gerekirse 2 saate bir mola 5 10 dk yürüyüş dedi . Bu sekilde uzun yolculuk yapip ta sorun yasayan var mi ? Sizler gittiniz mi bir yerlere
@Sevo35 eğer gebelikle alakalı bir sıkıntınız yoksa kendi aracınız zaten Allahın izniyle bir problem olacağını sanmıyorum evet sık sık mola verirsiniz arkaya geçip uzanırsınız. Yolunuz açık olsun Sağlıkla gidip dönün
13 haftalıkken 9 saatlik yola gittim senin bebek buyumus artık hiç korkma mola ver yürüyüş yap
Cok sagolun kizlar amin insallah . bakalim gidicem iste bir sıkıntım yok hamilelik surecimde . Molalar vererek giderim artik
Yozgat li misinizbende 19. Haftamda Samsun’a gideceğim böyle bı konu görmem iyi oldu okuduğum her yerde 2 saatte bır yürüyüş yeterli diyor siz yanınıza minder yastık tarzı biseylerde alın bel ağrısı vs olmasın suyu bol tüketin sıcaktan ve oturmaktan vücut ödem yapıyormuş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Yok kuzum esim yozgatli anne babaya ziyaret iste malum bayram diye … Simdi ciikicam yola dedigin gibi yastık felan alirim cok sagol kuzum amin insallab