Günaydın kızlar tiroid sorunumdan dolayı düzenli olarak baktiriyorum Bu sabah yine sağlık ocağına gittim gebe izlemdeki kadın tansiyon kilo falan baktı çok kilo almışsın dedi 57 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum bende dedim ki düşük tehlikem vardı ve hareketsizim normalde kahvaltı aliskanligimda yoktu ama şimdi hamile olduğum için düzenli yiyorum üstüne hareketsizlik kilo aldım yok diyor kadın çok alimissin bu kilo bebeklere değil tamamen kendi vücuduna alimissin canımı okadar sıktı ki sizde kilo durumları nasıl
Ekmek yemeyi bırak canım
Benim 10 haftalık 4 kilo almışım yemek hiç tuketmeme rağmen finali merak ediyorum
Kız çok birşey yemiyorum sabah kahvalti ikindi de meyve akşam da yemek okadar kadın bana makarna pilav abur cubur mu yiyorsun dedi ben normal hayatımda abur cuburu sevmem dışardan yemem ney bana kilo yaptı yada ödem mi oldum ayy bir türlü anlamadım eşimde aman sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil diyor
Ben 80 den yukarı cikmasam diyorum ama bu gidişle zor gibi yaa 14 kilo kalmış daha yolun yarısında yım
Çok ekmek yiyen biri değilim ama vücudum az yemeğe çok harekete alışkın şuan tam tersi düzenli yemek sıfır hareket hepsi toplandı bana kilo oldu
ben normalde zayifin bu gebelikte 20 kiloda alsam daha 68 eder şaka bur yana helal olsun bu kilo sahibi insanlara nasıl idare ede biliyorlar 4 kilo almışım kocaman geliyor bana
Canim hem ikiz hemde hareketsizim diyosun kilo alman normal bende cok yiyip kilo almayanlardanim ama suan 21 haftadayim 7 kilo almisim cunki hareketsizim bende evin icinde bi otarafa devriliyorum bi bu tarafa az disari ciksam 9 aylik gibi catliycak gubi oluyorum hareketsizlik yuzunden canim takma kafana sen abur cubur gerekszi zararli biseyde yemiyomussun. Aksamlari yuruyus yap ama.bende basladim
Sende de şişkinlik oluyor mu sabah göbeğim normal akşam patlıcak gibi oluyorum Dr riskim olduğu için ev işi vs yasakladi sadece yürü evin içinde dedi yapabildiğim tek aktivite odalar arası gezmek
Canımı bende 21+3 bana da bugün kilo cok almışsın dedi tek gebelik benim 59dan 68 e yükseldim ben kabızlık var dedim yok diyor dikkat et diyor Canımı sıktı sabah sabah azıcık dikkat edicem bende artık napalim bebekte sıkıntı yaşarsın diyince korktum
Olmaz olurmu canim sabah normal aksama vallahi catliycak gibi sisiyorum hergun ayni ama aksam gorende iyce sismissin diyo
Canım benim de triodim çok düşük az çalışıyor ben ilk 3 ay su ve çubukla beslendim 78 den 70 e düştüm ikiz gebeyim şimdi 71 kiloyum ama göbeğim çıktı belli oluyor gören kilo almışsın diyo ama aslında almadım yani kilo almamış bile olsan göbek çıkınca otomatik olarak hemen kilo aldın göbeğin şişti damgası vuruluyor bu hassas zaman da insanlar çok üzerine geliyor dış görünüş vs kimseyi takma emin ol doğumdan sonra o koşuşturma tempodan kilo veriliyor çok örnek gördüm çevremde sağlığına dikkat et psikolojini hiç bişeyin bozmasına izin verme