19 haftalık gebelikte kanama

Merhabalar ben 21 haftalık hamileyim 19 haftamda çok yoğun kanama yaşadım açılmam da vardi şuan 10 gündür hastanede yatiş yapıyorum erken doğum riski var en son açılmam 7 santime kadar ulaştı ama serumlarla ilaçlara şuan iyiyim bu durumu yaşayıp bebeğine sağ salim kavuşan oldumu acaba

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @ArzuKeser3

Çok geçmiş olsun, umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini :pray::heart:

Ben de 29. haftamdan itibaren yaşadım erken doğum riski. 2 cm açıklıkla 9 hafta dayandım

1 Beğeni

Hoş buldum çok teşekkür ederim inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Rabbim yardimcin olsun cok dikkat et doktorunun dediklerinden cikma insallah bebegin de sen de dayanirsiniz Allahin izniyle .:palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah teşekkür ederim ne derse yapıyorum bebeğim için

Merhaba @ArzuKeser3 hoşgeldiniz :bouquet: Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben burda 28. Haftada doğum yapan hamile hanımı okumuştum bebek sağlıklıymış

3 Beğeni

Merhaba hoş buldum benim daha yarın 21 ci haftam bitiyor kanamam bı kaç gün durdu ama bu gün yine başladı daha önce de bu haftalarda bebeklerimi kaybettim o yüzden korkuyorum

1 Beğeni

Nasılsın @ArzuKeser3 kendinizi nasıl hissediyorsunuz :bouquet:

Kusura bakmayın valla hastaneden çarşanba günü çıktım serklaj oldum yazdım diyer konuda misafiri depremi buraya fazla geçemedigim için görmedim iyiyim ama işte korkular devam ediyor

1 Beğeni