Merhabalar ben 21 haftalık hamileyim 19 haftamda çok yoğun kanama yaşadım açılmam da vardi şuan 10 gündür hastanede yatiş yapıyorum erken doğum riski var en son açılmam 7 santime kadar ulaştı ama serumlarla ilaçlara şuan iyiyim bu durumu yaşayıp bebeğine sağ salim kavuşan oldumu acaba
Aramıza hoşgeldin @ArzuKeser3
Çok geçmiş olsun, umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Ben de 29. haftamdan itibaren yaşadım erken doğum riski. 2 cm açıklıkla 9 hafta dayandım
Hoş buldum çok teşekkür ederim inşallah
Rabbim yardimcin olsun cok dikkat et doktorunun dediklerinden cikma insallah bebegin de sen de dayanirsiniz Allahin izniyle .
Amin inşallah teşekkür ederim ne derse yapıyorum bebeğim için
Merhaba @ArzuKeser3 hoşgeldiniz Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben burda 28. Haftada doğum yapan hamile hanımı okumuştum bebek sağlıklıymış
Merhaba hoş buldum benim daha yarın 21 ci haftam bitiyor kanamam bı kaç gün durdu ama bu gün yine başladı daha önce de bu haftalarda bebeklerimi kaybettim o yüzden korkuyorum
Nasılsın @ArzuKeser3 kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Kusura bakmayın valla hastaneden çarşanba günü çıktım serklaj oldum yazdım diyer konuda misafiri depremi buraya fazla geçemedigim için görmedim iyiyim ama işte korkular devam ediyor