19 haftada kasık ve bel ağrısı

19 haftalık hamileyim kızlar karın kasık ve bel ağrısıyla acile geldim kan ve idrar alındı bekliyorum dua eder misiniz lütfen aynı durumu yaşayan oldumu bebeğim aşağı baskı yapıyor

Dün den beri benimde belim ağrıyor sanki kramp seklinde sonuc cikinca yazarmisiniz

1 Beğeni

Bnde 15 haftalık gebeyim bnmde aşırı derecede ağrıyor belim ikiye ayrılacakmış gbi hissediyorum çoğu zaman belimin ağrısından bile hareket edemiyorum inşallah sonuçların temiz çıkar​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Duamız seninle canim haberini bekliyoruz

1 Beğeni

İdrar sonuçları çıktı enfeksiyon varmış ama henüz ultrasona verilmedi aşağı baskı yaptığını hissediyorum

Insallah bışey cıkmaz kuzum korkma bende dün aksam kan ıdrar verdm 19 haftalık oluyoruz bugun bebek buyudugu ıcınmıs oyle dedı doktor bıde sabahları birden safra kusman normal dedı bebek mideyede baskı yapıyomus​:expressionless:

Crp değeri diye kandaki enfeksiyon değerim yüksek çıktı idrarda da bakteri saptanmış ağır bi enfeksiyon geçiriyorsun dedi doktor yarın kadın doğuma görünücem inşallah bebeğim iyidir bugün doktorlar çıktığından bebeğime bakılmadı:frowning:

Cok gecmıs olsun canım benım allah dermansız dert vermesın elbet ilacı vs vardır merak etme içini ferah tut bebegınde sende iyisin insallah

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim ama korkutuyor beni bu değer yükselip bebeğe zarar verebilen bi değer aynı şeyi yaşayıp altı aylık bebeğini kaybetti ablam

Ayy allahım sabır versın ablana canım cok uzuldum​:pensive: sende kötü düşünme gercekten herseyın bası moral bılıyomusun stresten uzak durmamız lazım ben bunu cok ıyı anladm azıcık stres yapayım kusmaktan ölüyorum ben daha cok artıyo sende kötü düşünme iyi seyler düşünelim

1 Beğeni

Allah hepimizin yardımcısı olsun