19 hafta Bebek hareketleri

İkiz gebelik 19 hafta ilk gebelik hareketleri hisedemiyorum normalmi çok nadir hissediyorum @admin

İlk gebeliğiniz mi?

@Nisa merhaba​:rose: her gebelik farklıdır ve hareketlerin hissedilme zamanı kişiden kişiye değişebilir. 22. Haftaya kadar hissedemeyebilirsin. En son ne zaman kontrole gitmiştin

Kızlar bende farklı bişey sormak istiyorum da şeker yuklemesinden sonra sürekli halszlik baygınlık geçirir gibi güçsüz dermansız kalmak normal mi kendimi hjc iyi hissetmiyorum

Geçen hafta cuma

Evet ilk gebelik

Eğer bir sıkıntı yoktuysa rahat ol lütfen dediğim gibi 22 haftaya kadar hissetmemen normal :smiling_face:

Yoktu her şey yolundaydı ya belkide hissediyorum ama ayırt edemiyorum bazen pıt pıt seyirir gibi oluyor tam emin olamıyorum çok küçükler daha çok küçük hareket etmeleri normal gibi geliyor

Ve mesela normalmi bilmiyorum pıt pıt hissediyorum bazen ama elimi koyunca hiç hisedemiyorum küçük oldukları için mi acaba

Evet ama merak etme bir kaç hafta sonra daha sık ve belirgin hissedeceksin Allahın izniyle :smiling_face:

Tamam çok teşekkür ederim cevapların için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Genellikle ilk gebeliklerde hareketler 18-23.hafta civarında hissedilir. Şu an pıt pıt şeklinde hissetmeniz çok normal ilerleyen haftalarda şiddetlenerek artar hissiyat :slight_smile: 1 hafta bile çok farkediyor hareketlerde. Uzanırken, istirahate halinde daha seçilebilir halde olabilir.