Bir türlü bebeğim cinsiyetini göstermiyor çok merak etemeye başladık siz kaçıncı haftalarda öğrenmiştiniz?
Ben de bilmiyorum daha bu konuda yalnız değilsiniz ama ayın 19 da detaylı ultrasonum var o zaman bakalım nasip sağlıklı sıhhatli olsun yeter benim için cinsiyetinin bı önemi yok sağlıkla kavusalim yeterki
Demek ki inatçı meraktan çatlayın diyir size ben 12 de gosterdi 14 de kesinlesti yakin zamanda cinsuyetu öğrenirsiniz umarim litfen bizede soyleyin bende mwrak ettim
tamam paylaşacağım burda
Bende 17 haftalık hamileyim ve daha öğrenemedim kendini devamlı gizliyor göstermiyor bir kaç doktora özele bile gittim ve hepsi %60 kız gibi ama belli etmez diyorlar elbette sağlıklı hayırlı olsunlar ama insan merak ediyor birşeyler almak istiyor
Ben her iki gebeliğimde de 13. haftada öğrendim canım
17+4 üm ogrenemedim. Yarin kontrolum var insAllah ogrenebilirim. Cok merak ediyorum.
Bebeğimin cinsiyetini bu gün öğrendim kız mış arkadaşlar kız bebekler hep böyle geç mi gösteriyor
15 haftalığım kız olduğunu söyledi. İnsallah değilme gibi bir durum olmaz
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebiş
Ben 19.haftadayım hâlâ öğrenemedim açmadı bacaklarını bebişm
Ben de öğrenememis aayilirim cunku ikiside dendi bu zamana kadar haftaya detaylım var orada kesin öğrenirim o zaman
Evet bende bugün ayrıntılı da öğrendim
Bende bilmiyorum daha cinsiyetini sağlıkla gelsin inşallah bı oğlum var Allah bağışlasın bu bebeğimin kini bilmiyorum hayırlısıyla ayın 19 detaylı ultrasonum var 20 haftayı giricez nasipse yeterli sağlıklı olsun cinsiyetin bı önemi yok hayırlı evlat olsun inşallah
Benımkı de açmıyordu bacaklarını, çıkolata yedim merdiven kalkıp indim açtı kızım
18+3 olduk göstermiyor minik çikolata yedim yine göstermedi bakalim 20 gün sonra tekrar bakılcak inşallah öğrenirim
gostermiyosa kızdır cnm bence
Ben 24 haftalık oldum bana ayrıntılı da kız dediler devlette görünüyorum orada kaç tane doktor baktı erkek dedi
Merhaba kac haftalikken erkek demislerdi
23 haftalık erkek dediler ondan öncede erkek demişti devletteki doktorrl ayrintiliya tekrar girdim kesin netleşti erkekmis